Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεθυσμένη πολιτεία το Βάτι!

Μεθυσμένη πολιτεία το Βάτι!

0
Dodekanisos

Την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία εξασφάλισε ο Διαγόρας Βατίου! Η ομάδα της νότιας Ρόδου πήρε ισοπαλία 1 – 1 στα Κοσκινού στο παιχνίδι με τον Διγενή και έτσι θα δώσει το παρών και του χρόνου στη νέα Α’ Κατηγορία. Ο Διγενής για να σωθεί θα πρέπει να ηττηθεί αύριο μέσα στην Κω η τοπική Αθλητική Ένωση. Είναι πλέον το μοναδικό σενάριο που μπορεί να τον κρατήσει στην Α’ Κατηγορία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Κώους, υστερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.


Στο παιχνίδι του γηπέδου Κοσκινού, η αλήθεια είναι ότι ο Διγενής στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού δεν είχε πάθος, νεύρο και πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ακόμα και όταν άνοιξε το σκορ δεν έδειξε διάθεση και θέληση να «καθαρίσει» το παιχνίδι και να πετύχει ενδεχομένως και ένα δεύτερο τέρμα. Το παράδοξο είναι ότι …ξύπνησε μετά την ισοφάριση και έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Δεν ήταν αρκετό όμως αυτό διότι δεν υπήρχαν και τα απαιτούμενα χρονιά περιθώρια, αν και του δόθηκαν οι ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Διακάκη ο οποίος όμως τις απώλεσε σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Ο Διαγόρας Βατίου όπως αναμενόταν έπαιξε έξυπνα, έριξε το βάρος στην άμυνα του και προσπαθούσε να βγει με αντεπιθέσεις μπροστά. Οι παίκτες του ήταν καλά διαβασμένοι, είχαν το απαιτούμενο καθαρό μυαλό και μπόρεσαν να κερδίσουν την κατηγορία.

Τα γκολ
Στο 54’ ο Λυριστής έφυγε από τα δεξιά και έβγαλε σέντρα με τη μπάλα να χτυθπάει στο χέρι του Έλληνα και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Διακάκης και έκανε το 1 – 0.
Στο 65’ ο Λαζίδης από τα αριστερά έκανε τη μπαλιά προς τα δεξιά για τον Πουλάϊ ο οποίος βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Χατζημανώλης, Τσέτσος). Ο Διγενής «φωνάζει» για δυο περιπτώσεις πέναλτι επιπλέον (μια για μαρκάρισμα και μια για χέρι), τις οποίες θα δούμε αργότερα στο video που το news12 ετοιμάζει. Παράπονα από τον «βοηθό» Τσέτσο για δυο περιπτώσεις οφσαϊντ μετά το 1 – 1 έχει ο Διαγόρας Βατίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσκιού, Κώτης, Χουτεσιώτης, Μαίλης, Σιαμαντούρας, Πατσιαούρας, Κετσές (56’ λ.τ. Μικκιού), Γιουλβανίδης, Λυριστής (76’ Ζαχαριάς), Διακάκης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Ζερβός, Καραγιάννης (60’ ΠΛαγγέντης), Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης, Κατσαρής, Πουλάϊ (91’ Παπουρδάνος), Καλημέρης (93’ Θεοδώρου), Ζωάννου (94’ Πόλο)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments