Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Καταιγιστικός ο Ιάλυσος

Καταιγιστικός ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Εμφατική νίκη με σκορ 6-0 πέτυχε ο Ιάλυσος επί του Απόλλωνα Καλυθιών. Το παιχνίδι διεκόπηκε στο 60′ καθώς ο προπονητής του Απόλλωνα Χρυσόστομος Χάσταλης έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών, Χρυσόστομος Χάσταλης, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως οι ανθρώποι και των δύο ομάδων έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει στο γήπεδο το ασθενοφόρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν επιβλητικοί και επικράτησαν σε όλους τους τομείς. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά του Μπεγκλετζή μόλις στο 2′. Στο 5′ και πάλι ο Μπεγκλετζής εκμεταλεύτηκε την κάθετη πάσα του Βλάχου και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 12′ ο Μπεγκλετζής πέρασε την μπάλα στον Σπάρταλη και ο τελευταίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Ροδίτη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο 34′ ο Μπεγκλετζής σέρβιρε στον Σπάρταλη που με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το 5-0 ήρθε στο 45′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεγκλετζή. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54′ ο Μαγκάκης πραγματοποίησε ωραία προσπάθεια και με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 5-0 για τον Ιάλυσο.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ (Αλέξης Αλεξιάδης): Γιδόπουλος, Τσουμάγκας, Μαντικός, Πετρούσης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Ρίκκα, Δελαπόρτας, Σπάρταλης, Βλάχος, Μπεγκλετζής. Έπαιξαν και οι (Μαγκάκης, Σταυλάς, Χριστόφ, Ποζατζίδης).

Απόλλωνας Καλυθιών (Χρυσόστομος Χάσταλης): Ροδίτης, Καλαϊτζίδης, Διακουράκης, Κυρίτσης, Σαχίνης, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Παλάζης, Σπαχιού, Μαθιός, Χατζηβαλσάμης. Έπαιξαν και οι (Ηλίας, Σαββούλης, Νικολός).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments