Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Το 3ο τουρνουά «Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου»

Το 3ο τουρνουά «Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου»

0
Dodekanisos

Τουρνουά ακαδημιών διοργανώνει ο Κολοσσός στο «Βενετόκλειο» (υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου) και με την στήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την επωνυμία: « 3ο Τουρνουά Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου 2017 » από 04 έως 07 Μαρτίου 2017. Το τουρνουά αφορά τις κατηγορίες:

1)SUPER ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ (έτη γέννησης 2006-2007),

2)SUPER ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (έτη γέννησης 2005 και νεότερες),

3)ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (έτη γέννησης 2003 και νεότερες),

4)ΠΡΟ-ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ (έτη γέννησης 2008-2009 ),

5)JUNIOR ΑΓΟΡΙΩΝ (έτη γέννησης 2010 και νεότερα),

Επίσης κατά την διάρκεια του Τουρνουά θα διεξαχθούν αγώνες της κατηγορίας ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ με τους κανόνες της προκήρυξης του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ της Τοπικής Επιτροπής Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.

Α Ρ Θ Ρ Ο 1ο : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία της Τ.Ε. ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που διατηρούν ανάλογη κατηγορία , με ελάχιστο αριθμό παικτών τους 10.

Α Ρ Θ Ρ Ο 2ο : ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο Τουρνουά για την κατηγορία 1) SUPER ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ δικαιούνται να λάβουν μέρος αγόρια γεννηθέντα τα έτη: 2006 και 2007, για την κατηγορία 2)SUPER MINI ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ δικαιούνται να λάβουν μέρος Κορίτσια γεννηθέντα τα έτη: 2005 και νεότερες, για την κατηγορία 3)ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ δικαιούνται να λάβουν μέρος Κορίτσια γεννηθέντα τα έτη: 2003 και νεότερες, για την κατηγορία 4)ΠΡΟ-ΜΙΝΙ Αγόρια δικαιούνται να λάβουν μέρος αγόρια γεννηθέντα τα έτη: 2008 και 2009 και για την κατηγορία 5)JUNIOR ΑΓΟΡΙΩΝ δικαιούνται να λάβουν μέρος Αγόρια γεννηθέντα τα έτη: 2010 και νεότερα.

Α Ρ Θ Ρ Ο 3ο: ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΩΝ

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ» .

Α Ρ Θ Ρ Ο 4ο : ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί σ’ένα γύρο (πουλ) για κάθε κατηγορία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερις (4) περιόδους των 10 λεπτών (καθαρών). Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Δεν θα αγωνίζεται ομάδα με λιγότερους από 10 παίκτες στο γήπεδο. Θα γίνεται υποχρεωτικά αλλαγή πεντάδας ανά (5) λεπτά χρόνου συμμετοχής εκτός από το 4Ο Δεκάλεπτο όπου μπορούν να γίνουν ελεύθερες αλλαγές

παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες. Η μπάλα όλων των αγώνων θα είναι μεγέθους Νο5. Σύστημα διεξαγωγής των αγώνων ορίζεται το Μαν του Μαν στο χώρο της άμυνας ( μισό γήπεδο ).Σέ όλες τις κατηγορίες θα κρατηθεί μόνο χρόνος χωρίς σκορ.

Α Ρ Θ Ρ Ο 5ο : ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ – ΚΡΙΤΕΣ

Οι διαιτητές θα είναι μέλη του Σ.Δ.Κ.Δ. ή προπονητές. Κριτές θα είναι μέλη του Συνδέσμου Κριτών ή προπονητές.

Α Ρ Θ Ρ Ο 6ο : ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι αγώνες θα γίνονται με την παρουσία Σαμαρειτών. Η συμμετοχή των παικτών θα είναι με ευθύνη των γονέων τους.

Α Ρ Θ Ρ Ο 7ο : ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 04, 05 , 06 και 07 Μαρτίου 2017, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Α Ρ Θ Ρ Ο 8ο : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τελευταία ημέρα παραλαβής των δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Παρασκευή 26/02/2017 και ώρα 12:00 στο ΦΑΞ 22410 30988 ή εναλλακτικά στο e-mail: Gremmenasmarios@grmail.com.

Α Ρ Θ Ρ Ο 9ο : ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή των παικτών θα γίνεται με τα δελτία της Ε.Ο.Κ. ή πιστοποιητικά γέννησης με φωτογραφία των παιδιών ( για όσους δεν έχουν δελτίο ), θεωρημένα από γιατρό , ή με ονομαστική κατάσταση και έτος γέννησης των αθλητών θεωρημένη από γιατρό. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή παιδιού χωρίς δελτίο της Ε.Ο.Κ. ή πιστοποιητικό γέννησης , ή όσων δεν αναγράφονται στην κατάσταση .

Α Ρ Θ Ρ Ο 10ο : ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

Υπενθυμίζεται στους Παράγοντες και Προπονητές των Σωματείων καθώς και στους Διαιτητές – Κριτές , ότι ισχύει το πειθαρχικό δίκαιο των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

Α Ρ Θ Ρ Ο 11ο : ΓΕΝΙΚΑ.

Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά την διάρκεια του Τουρνουά και δεν αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη, θα αποφασίζει η Τ.Ε. ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments