Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα 3 νέοι κουλοχέρηδες στο Sportaza για να δοκιμάσετε τον Μάιο

3 νέοι κουλοχέρηδες στο Sportaza για να δοκιμάσετε τον Μάιο

0
Dodekanisos

Καθημερινά κυκλοφορούν νέοι κουλοχέρηδες, με αποτέλεσμα να χάνετε εύκολα μερικούς ενδιαφέροντες τίτλους. Οι παίκτες του https://casinosporatza.gr θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια λίστα με τις τρεις πιο αξιοσημείωτες κυκλοφορίες του Μαΐου 2024 που είναι ήδη διαθέσιμες για δοκιμή. Ορισμένα από αυτά είναι εύκολα και διαισθητικά, ενώ άλλα είναι πολύπλοκα και προηγμένα, αλλά ο καθένας θα βρει μια εμπειρία για το γούστο του.

The Sword and the Grail Excalibur

Ο πρώτος κουλοχέρης του Sportaza στη λίστα ονομάζεται The Sword and the Grail Excalibur και δημιουργήθηκε από την Play ‘n’ Go, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους λογισμικού στον κόσμο. Παρόλο που το όνομα είναι ελαφρώς υπερφορτωμένο, η διεπαφή του κουλοχέρη είναι εκπληκτικά μινιμαλιστική και διαισθητική. Το μηχάνημα έρχεται με κάποια αξιοπρεπή γραφικά και ομαλά κινούμενα σχέδια, αν και ο κύριος λόγος για να το παίξετε είναι το gameplay του.

Το Excalibur έχει μια αρκετά τυπική διάταξη 3×5 με 20 γραμμές πληρωμής, ενώ η αξία επιστροφής στον παίκτη φτάνει το 96,20%. Ο μέγιστος πολλαπλασιαστής νίκης που διατίθεται στον κουλοχέρη είναι x25.000, καθιστώντας τον μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τις εμπειρίες υψηλού ρίσκου. Ο δείκτης μεταβλητότητάς του είναι υψηλός, οπότε οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν σπάνια hits με αξιοπρεπείς πολλαπλασιαστές.

Όσον αφορά τις πρόσθετες λειτουργίες, η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές ονομάζεται Grail Free Spins. Αφού προσγειωθούν αρκετά scatter, οι παίκτες θα μπορέσουν να περιστρέψουν έναν τροχό της τύχης, ο οποίος καθορίζει τον αριθμό των δωρεάν περιστροφών που θα πάρουν. Επιπλέον, είναι δυνατόν να βρείτε πολλαπλασιαστές, άμεσα έπαθλα και πρόσθετες περιστροφές, κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική.

PopNoir

Ο δεύτερος κουλοχέρης του Sportaza που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος τον Μάιο ονομάζεται PopNoir. Δημιουργήθηκε από την AvatarUX, η οποία είναι ένα αρκετά μικρό στούντιο με πολύ αναγνωρίσιμο στυλ. Κάποιες από τις προηγούμενες κυκλοφορίες της έχουν καταφέρει να φτάσουν σε σελίδες trending, αλλά το PopNoir υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία που έχει δημιουργήσει η εταιρεία μέχρι στιγμής. Τα γραφικά του είναι σαφώς εμπνευσμένα από την ταινία Sin City, αν και το θέμα δεν έχει καμία σχέση με υπερήρωες.

Χάρη στον δυναμικό αριθμό σειρών που κυμαίνεται μεταξύ τριών και οκτώ, αυτός ο κουλοχέρης 5 τροχών προσφέρει έως και 32.768 γραμμές πληρωμής. Ο μέγιστος πολλαπλασιαστής κερδών του βρίσκεται στα x10.000, ενώ η αξία επιστροφής στον παίκτη είναι εδώ 96%. Όπως και με τον προηγούμενο τίτλο στη λίστα, ο δείκτης μεταβλητότητας του PopNoir είναι υψηλός.

Το πιο αξιοσημείωτο πρόσθετο χαρακτηριστικό αυτού του κουλοχέρη AvatarUX είναι το μίνι παιχνίδι μπόνους, όπου οι χρήστες λαμβάνουν εννέα δωρεάν περιστροφές με αυξανόμενους πολλαπλασιαστές. Κατά τη διάρκεια αυτών των γύρων μπόνους, είναι επίσης δυνατή η συλλογή scatter και συμβόλων αναβάθμισης, με αποτέλεσμα να αποφέρουν ακόμη πιο υψηλές πληρωμές. Οι παίκτες που προτιμούν να μπαίνουν κατευθείαν στη δράση μπορούν να επωφεληθούν από τη λειτουργία μπόνους αγορών που είναι επίσης διαθέσιμη στο PopNoir.

3 Tiny Gods Bonanza

Ο τελευταίος κουλοχέρης του Sportaza στην επιλογή προέρχεται από τη Foxium. Παρόλο που είναι ο λιγότερο δημοφιλής πάροχος λογισμικού μεταξύ των εταιρειών που αναφέρθηκαν σήμερα, ο τίτλος αξίζει να τον ανακαλύψετε. Τα γραφικά δεν είναι τόσο λεπτομερή εδώ, αλλά η ενδιαφέρουσα προσέγγιση των προγραμματιστών στο gameplay κάνει το 3 Tiny Gods Bonanza να αξίζει να το ανακαλύψετε.

Το μηχάνημα διαθέτει διάταξη με πέντε σειρές και έξι τροχούς. Χάρη στη λειτουργία Scatter Pays, οι παίκτες δεν χρειάζεται να πετύχουν συνδυασμούς σε προκαθορισμένες γραμμές πληρωμής – αρκεί τα σύμβολα να πέσουν οπουδήποτε στην οθόνη. Σε συνδυασμό με μια τιμή RTP 96,11% και έναν μέγιστο πολλαπλασιαστή κερδών x5.000, καθιστά το 3 Tiny Gods Bonanza έναν καθολικά ελκυστικό τίτλο που ταιριάζει τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους παίκτες. Οι μηχανισμοί του περιλαμβάνουν ένα μίνι-παιχνίδι μπόνους, μπόνου; αγορές και ακόμη και μια λειτουργία Gamble που επιτρέπει στους χρήστες να διπλασιάσουν δυνητικά τα κέρδη τους από οποιονδήποτε συνδυασμό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments