Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “‘Αλωσε” τις Φάνες ο Άγιος Γεώργιος!

“‘Αλωσε” τις Φάνες ο Άγιος Γεώργιος!

0
DSC08821
Dodekanisos

Σπουδαίο διπλό μέσα στις Φάνες πήρε η ομάδα του Αγίου Γεωργίου καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-1 του Ακουσιλάου,<<κλειδώνοντας>> την υπόθεση παραμονή, το παιχνίδι διεξήχθει στο πλαισιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ λίγο πριν το φινάλε της ανάπαυλας, ο Χατζηνικόλας έκανε την μπαλιά στον Πευκιανάκη και εκείνος με ψύχραιμο πλασε έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Στην επανάληψη οι Φανενοί μπήκαν φουριόζοι θέλοντας να φέρουν το ματς στα ισια ωστοσο βρήκαν μια πολύ καλοστημένοι άμυνα που δεν τους το επέτρεψε με αποτέλεσμα στο 60΄και πάλι ο Πευκιανάκης να διπλασιάσει τα τέρμαρτα της ομάδας του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κοστόφ έδωσε αερα τριών γκολ καθαρίζοντας και την νίκη. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ακουσίλαοστο 75΄ο Χατζηνικόλας έκανε το 0-4 σε κενή εστία αφού πρώτα είχε περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του κ. Ξύπα ήταν να μειώσει 1-4 με γκολ του Παπακωνσταντίνου στο 78΄.
Διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Βασιλείου, Βούλγαρη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης, Καβουκλής, Νικολίτσης, Σάββενας, Κουτσουμπάρης, Παπανικολάου, Τσίγκρηλας (63′ Ατσικνούδας), Μπαδιεριτάκης (62′ Κώστας), Ρούφας, Ντελάκης (82′ Παγάκης), Παπακωνσταντίνου
ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Στελλάς, Πονιάς, Γιωργάς, Τσακίρης, Ντύρος Π., Χατζηνικολού, Παρδαλός, Κολιού, Κοστόφ, Χατζηνικόλας Δ., Πευκιανάκης (65′ Κόπελος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments