Αρχική Uncategorized 23/01/12: Καλή αρχή

23/01/12: Καλή αρχή

0
vigiareal
Dodekanisos

Από σήμερα ξεκινάει μια προσπάθεια από το news12 για να σας βοηθήσει να πηγαίνετε ταμείο όσο πιο συχνά μπορούμε. Το στοίχημα είναι και για αυτούς που ποντάρουν λίγα αλλά και για αυτούς που ποντάρουν πολλά. Στοίχημα παίζει και αυτός που παίζει για διπλασιάσει, τριπλασιάζει το κεφάλαιο του, στοίχημα παίζει και αυτός που με λίγα προσπαθεί να κερδίσει τα πολλά. Το ταμείο πάντα γίνεται στο τέλος.

Πάμε να δούμε το σημερινό κουπόνι. Λίγα τα παιχνίδια που υπάρχουν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρώτο ποντάρισμα το σημερινό και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να πάμε στα «σίγουρα» έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί.

Ξεκινάμε από την Αγγλία και το παιχνίδι της Σαουθάμπτον κόντρα στην Λέστερ. Αμφίρροπη αναμέτρηση, δεν μπορώ να προβλέπω ποιον θα βγάλει νικητή (αν βγάλει) αλλά πιστεύω ότι θα μπουν γκολ, θα επιλέξω να στοιχηματίσω στο να μπουν δυο με τρία γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

Συνέχεια έχουμε με την Ισπανία και τα κίτρινα υποβρύχια της Βιγιαρεάλ που Φιλοξενούν την Σπόρτινγκ Χιχόν. Και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα επιλέξω να ποντάρω στο να μπουν δυο με τρία γκολ.

Τέλος κλείνω με την Πορτογαλία και την ανάμεσα στην Ολανένσε με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Θα πηγαίναμε με το διπλό της Σπόρτινγκ αλλά κάτι δεν μου κολλάει σε αυτό το παιχνίδι (πέρασαν χτες Πόρτο και Μπενφίκα, θα περάσει και η Σπόρτινγκ;), ίσως να κάνω και λάθος. Θα  επιλέξω το under στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και στην Πορτογαλία δεν βάζουν πολλά γκολ.

Κωδικός

Παιχνίδι

Πρόβλεψη

Απόδοση

298

Σαουθάμπτον – Λέστερ

2-3 γκολ

1,80

300

Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ Χιχόν

2-3 γκολ

1,75

301

Ολανένσε – Σπόρτινγκ Λισ.

under

1,60

Συνολική απόδοση:

5,04

Ποντάρισμα:

15 €

Κέρδος – Ζημιά:

+ 60,60€

Αρχικό Ταμείο:

1.000 €

Ποντάρισμα:

15 €

Τρέχων Ταμείο:

985 €

Κερδισμένα δελτία:

0/0

Μην ξεχνάτε ότι σε ένα παιχνίδι σαν το στοίχημα που όσο και να μελετήσεις, υπάρχει και ο παράγοντας τύχη, όλα μπορούν να «έρθουν» και όλα να «σπάσουν».

Καλή επιτυχία!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments