Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε ο Απόλλων Καλυθιών, επικρατώντας με 1-0 της Προοδευτικής για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Ροδίτες πανηγύρισαν τη δεύτερη φετινή τους νίκη, στο ντεμπούτο του Θανάση Κολιτσιδάκη στην τεχνική ηγεσία.
Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Γιώργος Ντοματάς στο 22’, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Κατσιγίνη σε εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου. Νωρίτερα, η Προοδευτική είχε χάσει σημαντική ευκαιρία με τον Βίλα, ενώ ο Απόλλων πλησίασε και σε δεύτερο τέρμα με δυνατό σουτ του Νικολόπουλου.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να δίνουν προτεραιότητα στη διατήρηση του προβαδίσματος. Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων, η άμυνα άντεξε και ο Απόλλων εξασφάλισε τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Αθανασόπουλος, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καρπαθάκης, Πούγκας (88’ Καρνάβας), Κατσουρός (68’ Γιόχανσον), Μετουλλάρι, Καραγιάννης Χ, Ντοματάς (88’ Κονδύλης), Λα Βάλε (88’ Κυρίτσης), Λα Τόρε (68’ Δελιόπουλος).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κατσιγίνης, Φιλιππάκης, Λάππας (82’ Μπιλικαΐδης), Δούμουρας, Πηγουνάκης, Κοντογιαννάτος, Χωματιανός, Ξυγκάκης, Βίλα (63’ Χλωμίσιος), Κουφουδάκης, Θερτσάι.

















