Με έναν σύγχρονο απινιδωτή εξοπλίστηκε το Βοηθητικό Γήπεδο Ιαλυσού, έπειτα από δωρεά του Δήμου Ρόδου. Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος και ο πρόεδρος Γιώργος Παρασκευάς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο, τη Διεύθυνση Αθλητισμού και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Αθλητισμού Μιχάλη Πλύγκο. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ενισχύει την ασφάλεια των αθλητών, των παιδιών των ακαδημιών, των προπονητών και όλων όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά την αθλητική εγκατάσταση.
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιαλυσός και ο πρόεδρός του Γιώργος Παρασκευάς, εκφράζουν τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς τον Δήμο Ρόδου, τη Διεύθυνση Αθλητισμού, καθώς και προσωπικά προς τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Αθλητισμού, κ. Μιχάλη Πλύγκο, για την ευγενική και εξαιρετικά σημαντική δωρεά ενός σύγχρονου απινιδωτή, ο οποίος παραδόθηκε για τις ανάγκες του Βοηθητικού Γηπέδου Ιαλυσού.
Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Ρόδου να θωρακίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας με την τοποθέτηση εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού αποδεικνύει την έμπρακτη ευαισθησία του και τη διαρκή μέριμνα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Με την τοποθέτηση του απινιδωτή στο Βοηθητικό Γήπεδο, ενισχύονται ουσιαστικά τα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης για τους αθλητές μας, τα παιδιά των ακαδημιών, τους προπονητές, αλλά και όλους τους δημότες που χρησιμοποιούν καθημερινά την εγκατάσταση.
Η υγεία και η ασφάλεια της αθλητικής μας οικογένειας αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, και τέτοιες ενέργειες αποτελούν φωτεινό παράδειγμα συνεργασίας για το κοινό καλό.
Σας ευχαριστούμε θερμά που είστε αρωγοί στο έργο μας και δίπλα στον τοπικό αθλητισμό με πράξεις ουσίας».

















