Με αγιασμό και αισιοδοξία ξεκίνησε η προετοιμασία του Κλεάνθη Παραδεισίου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε το Σάββατο η προετοιμασία του Κλεάνθη Παραδεισίου για τη σεζόν 2026-2027.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από περίπου 75 ημέρες, με τον προπονητή Κώστα Καλημέρη και τον συνεργάτη του Γιάννη Ροδανάκη να υποδέχονται τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους παίκτες. Το πρώτο πρόγραμμα διήρκεσε μία ώρα, με όλους να δείχνουν διάθεση και όρεξη για δουλειά, σε μια ιδιαίτερη χρονιά για τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και φιλοδοξεί να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Λουκά Παπακωνσταντίνου, τον οποίο η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία και τις ευχές του προς την ομάδα.

Παράλληλα, ο Κλεάνθης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου, Σταμάτη Μαχλή, για τη διαρκή στήριξή του και την προσφορά ρουχισμού προετοιμασίας για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την έμπρακτη συμβολή του στην προσπάθεια της ομάδας, ευχόμενη στον επίτιμο πρόεδρό της υγεία και να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον Κλεάνθη, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Προηγούμενο

Όταν ζητούσαν ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ, μιλούσαν για επιστήμη – Τώρα ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΙΩΠΗ!

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *