Σε μία σημαντική κίνηση για την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής προχώρησε ο Διγενής Κοσκινού, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Δογιάμα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Υπευθύνου της Ακαδημίας του συλλόγου.
Ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει στον Διγενή, τον οποίο είχε υπηρετήσει και στο παρελθόν, διαθέτοντας ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό τόσο στις ακαδημίες όσο και στις ανδρικές ομάδες του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:
Ο Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Δογιάμα.
Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, ο Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Δογιάμα, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση του Τεχνικού Υπευθύνου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου.
Η επιστροφή του Δημήτρη στον ΔΙΓΕΝΗ αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την οικογένεια του συλλόγου. Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με επιτυχία την ανδρική ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ την περίοδο 2005-2008 επιστρέφει, αυτή τη φορά για να ηγηθεί της αναπτυξιακής προσπάθειας του συλλόγου.
Ο Δημήτρης Δογιάμας είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA A, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και πιστοποιημένος από τη Γ.Γ.Α. στις Πρώτες Βοήθειες.
Κατά τη διάρκεια της πορείας του έχει συνεργαστεί με την ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης, την ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου, τον Κλεόβουλο Λίνδου, τον Απόλλωνα Καλυθιών, τον Φοίβο Κρεμαστής, καθώς και τον ίδιο τον Διγενή Κοσκινού, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών.
Η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι γνώσεις, η εμπειρία και το ήθος του θα συμβάλουν καθοριστικά στην εξέλιξη της Ακαδημίας και των παιδιών της.
Δημήτρη, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ Κοσκινού. Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της κοινής μας πορείας.
















