Διαγόρας: Επιστροφή Γκιντάνη και ανανέωση με Σουλάι

Με μία προσθήκη και μία ανανέωση συνέχισε τον σχεδιασμό του ο Διαγόρας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενισχύοντας το ρόστερ του με την επιστροφή του Ηλία Γκιντάνη, ενώ παράλληλα διατήρησε στο δυναμικό του τον Ορέστη Σουλάι.

Ο 18χρονος Γκιντάνης επιστρέφει στους «κυανέρυθρους», προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, έχοντας ως τελευταία παρουσία τη σεζόν 2023-2024, όταν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Super League 2. Την ίδια ώρα, η παραμονή του Ορέστη Σουλάι ενισχύει τη συνέχεια και τη σταθερότητα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Ο Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την απόκτηση του δεκαοκτάχρονου ποδοσφαιριστή Ηλία Γκιντάνη. Προερχόμενος από τις υποδομές του «Γηραιού», επιστρέφει στον σύλλογο, με τελευταία του παρουσία τη σεζόν 2023-2024, όταν αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Super League 2.

Του ευχόμαστε μια υγιή και εποικοδομητική χρονιά.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ορέστη Σουλάι.

Του ευχόμαστε μια υγιή και εποικοδομητική χρονιά.

Προηγούμενο

Α.Σ. Ρόδος: Ξεκινά η πλήρης ανακαίνιση των αποδυτηρίων – «Η εικόνα που παραλάβαμε ήταν σοκαριστική»

Επόμενο

Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Επιστροφή Φιλιππάκου μετά από τέσσερα χρόνια

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *