Ώρες αγωνίας στον Ηρακλή Μαριτσών – Κρίσιμη Γενική Συνέλευση για το μέλλον του συλλόγου

Σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης ιστορίας του βρίσκεται ο Ηρακλής Μαριτσών. Με ανακοίνωσή τους, τα παρόντα μέλη των καταληκτικών Γενικών Συνελεύσεων απευθύνουν δραματικό κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, ζητώντας μαζική συμμετοχή στην τελευταία και καθοριστική Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 29 Ιουνίου. Όπως τονίζεται, η ανάδειξη νέας διοίκησης αποτελεί προϋπόθεση για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του συλλόγου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ο ιστορικός Ηρακλής κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με ιδιαίτερα δυσμενείς εξελίξεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια του την ύπαρξη.

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Φίλοι, μέλη του ΑΚΣ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ 1958,

Η ώρα της ευθύνης έφτασε.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να δώσουν δυναμικό «παρών» στην τελευταία και καταληκτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 20:00.

Η παρουσία όλων είναι καθοριστική. Το μέλλον του Ηρακλή δεν μπορεί να καθοριστεί από την αδιαφορία ή την απουσία. Η ιστορία του συλλόγου μας, που μετρά σχεδόν επτά δεκαετίες, αξίζει τη συμμετοχή όλων όσοι τον αγάπησαν, τον υπηρέτησαν και συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτόν.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας και η ανάδειξη νέας διοίκησης αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του σωματείου. Σε διαφορετική περίπτωση, ο σύλλογος ενδέχεται να οδηγηθεί σε ιδιαίτερα δυσμενείς και χρονοβόρες διαδικασίες, οι οποίες μπορούν να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο τη διοικητική του συνέχεια, τη λειτουργία του και, τελικά, την ίδια την ύπαρξή του.

Κανείς δεν περισσεύει. Κανείς δεν πρέπει να απουσιάσει.

Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Ιουνίου. Οι λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Σήμερα δεν καλούμαστε απλώς να ψηφίσουμε. Καλούμαστε να διασφαλίσουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα συνεχίσει να υπάρχει, να αγωνίζεται και να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τόπο μας.

Με πρωτοβουλία των παρόντων μελών των καταληκτικών Γενικών Συνελεύσεων του ΑΚΣ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ 1958.

Προηγούμενο

«Ακριβό ρεύμα, ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ και ΣΚΑΝΔΑΛΑ – Η Ελλάδα αλλάζει χωρίς τη συναίνεση των πολιτών»

Επόμενο

Στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *