Vinkmag ad

“Νιώθω χαρούμενος που βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα”

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Κλεάνθη Παραδεισίου, Ηρακλής Γκιουρσάνης μίλησε στο news12 και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “νοιώθει αρκετά χαρούμενος που βοηθάει όσο μπορεί την ομάδα.”   

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ηρακλής Γκιουρσάνης 

Τα τέρματα που πέτυχε: “Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία και αυτή κυνηγούσε την νίκη. Μπορεί να μείναμε με δέκα παίκτες  στο 20ο λεπτό αλλά καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και να ξεφύγουμε από την ζώνη του υποβιβασμού. Νοιώθω αρκετά χαρούμενος που βοηθάω και εγώ όσο μπορώ την ομάδα.” 

Την απόφαση να μείνει και φέτος: “Ο λόγος που έμεινα και φέτος ήταν λόγω της καλής σχέσης που έχω με τους συμπαίκτες μου , δηλαδή πέρα από συμπαίκτες είμαστε και φίλοι.” 

Ψυχολογία της ομάδας λόγω βαθμολογικής θέσης: “Η ψυχολογία μας πρέπει να είναι ανεβασμένη συνέχεια προσπαθούμε σε κάθε ματς να δώσουμε το 100% γιατί αν μας πάρει από κάτω θα είναι δύσκολα τα πράγματα  ,όποτε όλα τα ματς που παίζουμε πηγαίνουμε για να τα κερδίσουμε.” 

Για την αλλαγή προπονητή στην ομάδα: “Όταν  αλλάζεις προπονητή στην μέση της χρονιάς  είναι δύσκολο γιατί άλλη τακτική προσέγγιση  έχει ο ένας προπονητής και άλλη ο άλλος.” 

Σύγκριση των δύο προπονητών: “Και οι δύο προπονητές είναι άψογοι. Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει άμεσα μετά την αλλαγή αυτή να προσαρμοστούμε στα θέλω του προπονητή μας.” 

Αν υπάρχει άγχος, όταν αγωνίζεσαι για την παραμονή: “Είναι αρκετά αγχωτικό διότι ένα στραβοπάτημα δικό μας και μια νίκη από άλλες ομάδες μας φέρνει αυτόματα κάτω από την ζώνη γι’ αυτό κάθε παιχνίδι όπως μας λέει και ο προπονητής μας είναι τελικός.” 

Για την αλλαγή της ομάδας μετά την διακοπή: “Μετά την διακοπή πράγματι είμαστε ποιο δυνατοί πήραμε και 2 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μας βοηθούν πολύ και προσαρμόστηκαν πολύ εύκολα στην ομάδα. Επίσης η διοίκηση μας εμψυχώνει πολύ μας, πιστεύουν και αφού έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας στεναχωρεί  το κάθε στραβοπάτημα. Πρέπει να κάνουμε και εμείς τα καλύτερα δυνατά για να τους έχουμε χαρούμενους.” 

Κωνσταντίνος Χατζηκυριαζής

Προηγούμενο

Ο Αντωνόπουλος στο τέλος στέρησε τη νίκη του Α.Ε.Ρ.Α

Επόμενο

Πραγμαατοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή