Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλεάνθης: Έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών

Κλεάνθης: Έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών

0
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών που διοργάνωσε ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε και η φετινή Χριστουγεννιατικη γιορτή των τμημάτων Υποδομής της ομάδας μας. Σε μια γιορτή που έδωσαν το παρών τα περισσότερα παιδιά, αρκετοί γονείς και όλοι διασκέδασαν με φαγητό και μουσική. Τα παιδιά μας πήραν τα δώρα τους και τις ευχές από όλους μας. Για τη φετινή μας γιορτή, ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Βαλλιανου που μας φιλοξενήσε στο ξενοδοχείο Vallian Village, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες για να γίνει σε εξωτερικό χώρο.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και συγκεκριμένα τις επιχειρήσεις
AUTO TECHNOLOGY των Μοσκιού Μιχάλη και Λουκαρη Παναγιωτη,το
Ξενοδοχείο VALLIAN VILLAGE HOTEL, τον GIANNIKIS GRAPHICS, την Άννα Παπαγρηγοριου και το WISH BY ANNA P.,το MONZA RENT A CAR, τον ΡΟΔΟΧΡΩΜ ΟΝΟΥΡ , την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΡΟΔΟΥ, τον Στέλιο Καπανταη και την εταιρεία BEST ICE, 9τον Νίκο Χασταλη και το ξενοδοχείο Rhodian Sun hotel, τον Γιώργο Ποντικακη και το Pane di capo και τον Βασίλη Ντεληγιωργη Cool system.
Η βοήθεια τους σημαντική για άλλη μια φορά.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συγχωριανους μας που στήριξαν το bazaar μας στην Καλικαντζαρουπολη που διοργανώθηκε στο χωριό μας.
Τέλος, τυχερός λαχνος στην λαχειαγορα που διοργανώσαμε ήταν ο αριθμός 140 με τη νικήτρια να παραλαμβάνει το δώρο της,ένα ρολόι Huawei.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία,αγάπη και ευτυχία!!Καλές γιορτές!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments