Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Φοίβος είχε την κατοχή, αλλά ο Αστέρας Παστίδας την ουσία 2-0

Ο Φοίβος είχε την κατοχή, αλλά ο Αστέρας Παστίδας την ουσία 2-0

0
Dodekanisos

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Παστίδας όπου ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Φοίβου Κρέμαστης. Οι φιλοξενούμενοι που ξεκίνησαν με την δεύτερή ενδεκάδα τους είχαν την περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απείλησαν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί. Μόλις στο 22′ λεπτό η πάσα του Λεωνίδου βρήκε αποδέκτη τον Πρέτσι ο όποιος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Οι «κυανόλευκοι» στο 33′ είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους ο Ηλίας όμως σταμάτησε εξ’ επαφής τον Καρδούλια.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου ο Αστέρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Αθανασίου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Καστρενό που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια ο Σάββας Όρφανίδης άλλαξε όλη την ενδεκάδα και οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα διαφορετικό 2ο ημίχρονο. Αν και αυξήθηκε η πίεση για την ομάδα του Φοίβου βρήκε μπροστά της μια καλή άμυνα.

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ απο τα αριστερά με τον Γεωργιάδη να το εκτελεί αλλά η κεφαλιά του Μόσχου πέρασε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. Με το σκορ να μένει στο 2-0 υπέρ του Αστέρα Παστίδας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κουμέντος, Γιατσίατσος, Αποστολάτος, Καλαιτζίδης, Αλαβάνος, Τριχάκης, Καρδούλιας, Λεωνίδου, Καστρενός, Πρέτσι, Αθανασίου
Αγωνιστηκαν και οι: Μωυσάκος Θεοχαρόπουλος, Νίκανδρου, Μακεδονόπουλος, Κυρίτσης
ΦΟΙΒΟΣ: Ηλίας, Καραγεωργίου, Μισέλ, Μουσταφαί, Καρπαθάκης, Πούπα, Μανίκαρος, Μπάρδος, Πολίας, Σεχαί, Πεταυράκης Αγωνίστηκαν και οι : Ανδρούτσος, Βολονάκης, Κρητικός, Μαίλης, Ορφανίδης, Χατζησάββας, Γεωργίαδης, Αυγενικού, Κουγιός, Μόσχος, Φτάκλας, Μομοτσέλα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments