Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλεάνθης: Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο για τα προβλήματα του γηπέδου

Κλεάνθης: Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο για τα προβλήματα του γηπέδου

0
Dodekanisos

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Τηλέμαχο Καμπούρη είχε το δ.σ. του Κλεάνθη Παραδεισίου αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:

“Με αφορμή τα γνωστά, πλέον, προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο Παραδεισίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Τηλέμαχο Καμπούρη. Η άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου στην πρόθεση μας να συναντηθούμε μας χαροποίησε ιδιαιτέρως.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, στην οποία παρουσιάσαμε όλα τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουμε ακόμη και στην καθημερινή λειτουργία της ομάδας μας. Ο Αντιδήμαρχος δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα λεγομένα μας μας διαβεβαίωσε πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε το γηπεδό μας να είναι ασφαλές για τους αθλητές.

Νιώθουμε χαρούμενοι και αισιόδοξοι πως με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Τηλέμαχο Καμπούρη θα υπάρξει μία άψογη συνεργασία, καθώς μας έδειξε την απόλυτη κατανόηση του.  Τον ευχαριστούμε και δημόσια για την άμεση ανταπόκρισή του και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε, ευελπιστώντας στην επίλυση των προβλημάτων μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments