Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα 17 Ιουλίου το Κύπελλο Καρπάθου

17 Ιουλίου το Κύπελλο Καρπάθου

0
posidon_doksa2
Dodekanisos
Οι ομάδες της Καρπάθου έχουν αρχίσει τις συναντήσεις τους για το ετήσια κύπελλο ποδοσφαίρου «Ηλίας Ζερβουδάκης 2011». Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει δύο συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων που θα λάβουν μέρος, έτσι ώστε να συζητηθούν τα διαδικαστικά του τουρνουά. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμη, όμως όλες οι ομάδες έχουν συμφωνήσει στα ακόλουθα:
Κάθε ομάδα θα καταβάλλει αμοιβή των 300 ευρώ, αντί του τελευταίου έτους της αμοιβής 500 ευρώ. Οι διαιτητές θα είναι Καρπάθιοι και θα έχουν όλοι δίπλωμα. Όλα τα θέματα πειθαρχίας από το περασμένο έτος θα διατηρηθούν φέτος.
Κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι και 3 παίκτες από άλλα χωριά. Σωρούς και τα Σπόα μπορούν να έχουν 4 παίκτες. Κάθε ομάδα ανά πάσα στιγμή, πρέπει να έχει 1 παίκτη κάτω των 18 ετών και έναν παίκτη κάτω των 20 ετών στο ρόστερ της. Κάθε ομάδα θα επιτρέπεται να έχει ρόστερ των 25 παικτών. Η προθεσμία για τη λίστα είναι η 1η Ιουλίου.
Τα μόνα πρόσωπα που επιτρέπεται από τις ομάδες που θα υπάρχουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου είναι ο προπονητής, ο βοηθός προπονητή, ο εκπρόσωπος της ομάδας και ο γιατρός. Θα υπάρξει ασφάλεια στον τομέα αυτό, που θα καταβληθεί από τον Ποσειδώνα.
Οι νικητές των ομίλων θα πηγαίνουν κατευθείαν στον ημιτελικό γύρο. Οι δεύτεροι θέση οι τρίτοι, θα τεθούν αντιμέτωποι στον προημιτελικό (Α2 – Β3, Β2-Α3).
Στον πρώτο γύρο, τα χρήματα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις ομάδες, με το κέρδος να μοιράζεται στις δύο ομάδες που αγωνίζονται. Οι αγώνες θα αρχίσουν την Κυριακή 17 του Ιουλίου και ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Αυγούστου.
Η ομάδα που δεν έχει καμία κόκκινη κάρτα ή η ομάδα με τις λιγότερες κίτρινες κάρτες θα παραλάβει βραβείο «fair play».
Οι ομάδες που έχουν πάρει μέρος στις μέχρι σήμερα συναντήσεις είναι οι εξής: Απέρι, Αρκάσα, Πηγάδια, Μενετές, Μεσοχώρι, Όθος, Πυλές, τα Σπόα και Βωλάδα. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την 20η Ιουνίου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments