Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ισόπαλοι Διαγόρας και Λεβαδειακός στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Ισόπαλοι Διαγόρας και Λεβαδειακός στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

0
Dodekanisos

Ο Διαγόρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με αντίπαλό τον Λεβαδειακό στο «Δημοτικό στάδιο Ρόδου» για την 2η αγωνιστική της Super League 2. 

Σε μία απόλυτα ισορροπημένη αναμέτρηση η ισοπαλία κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση. Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Διαγόρας ήταν η ομάδα που κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Ειδικότερα, στο 47′ ο Πίσπας εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ καλό σημείο και ο Κουϊρουκίδης με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έγραψε το 1-0. Η χαρά του προβαδίσματος κράτησε μόλις τρία λεπτά για τον «γηραιό», καθώς οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα. Ο Νίλι εκτέλεσε ένα κόρνερ, η άμυνα δεν απομάκρυνε και ο Νίκας με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μπιντσή, γράφοντας το 1-1. Στο 70′ σημειώθηκε η τελευταία καλή στιγμή του ματς και ήταν για τον Διαγόρα. Ο Πίσπας συνεργάστηκε με τον Παπαδόπουλο, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ και έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Στογιάνοβιτς. Όλοι νομιζαν πως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ωστόσο εκείνη είχε περάσει στην εξωτερική τους πλευρά. Τελικό σκορ 1-1. 

Διαιτητής: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

4ος: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Μαράνος (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσης, Τοπάλ, Τάτσης (83′ Σάιμπερτ), Γιώργου, Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας (76′ Μπλάνκο), Λαμπίρης (65′ Παπαδόπουλος), Κουϊρουκίδης, Ζούνης (46′ Σινγκ), Μπαστιανός (65′ Τσιαντούλας).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χαμουντ, Φραντζίσκο Χοσέ, Πολέτο )74′ Βρακάς), Μουτίνιο (62′ Αλμπάνης), Βήχος, Δούμτσιος (81′ Αραβίδης), Λιάγκας, Λινάρδος (81′ Τσάπρας), Νίκας, Τζημόπουλος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments