Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Να βάλουμε …πλάτες για τους νεαρούς παίκτες!”

“Να βάλουμε …πλάτες για τους νεαρούς παίκτες!”

0
Dodekanisos

Υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος προκειμένου να νιώσουν καλύτερα ψυχολογικά, είναι ο πρόεδρος του Αστέρα Παστίδας Κώστας Λιαμής. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι όπου τελειώνει η θητεία του. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
«Όλοι έχουμε φθάσει σε ένα …σκοτεινό τοπίο και φυσικά δεν εξαρτάται από εμάς το τι θα γίνει. Περιμένουμε τις εξελίξεις με τον κορωνοϊο για να δούμε τι θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων φυσικά. Από εκεί και πέρα έτσι και αλλιώς είμαστε πολύ οριακά ήδη αν υποθέσουμε ότι στα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι εφικτό να εκκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι που αποτελεί το καλό σενάριο. Ακόμα και έτσι πάντως, εγώ θα έλεγα να γίνει το πρωτάθλημα. Όχι τόσο για εμάς ή τους φιλάθλους αλλά για τους παίκτες. Και κυρίως για τους νεαρούς οι οποίοι αν δεν παίξουμε θα κλείσουν μια πολύ μεγάλη περίοδο απραξίας. Και ειδικά γι’ αυτά τα παιδιά που είναι πάνω στην εξέλιξη τους και σε μια κρίσιμη ποδοσφαιρική ηλικία αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα».

Ο κ. Λιαμής εξέφρασε την άποψη ότι και του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ επηρεασμένο από την εξάπλωση του κορωνοϊού:
«Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όπως και τα προηγούμενα. Θα γίνει απλά …για να γίνει. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να την υποστούμε για να προχωρήσουμε».

Σε ερώτηση για το αν τώρα νιώθει πως δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει καθόλου και να …έπεφταν ρολά από το καλοκαίρι όπως είχε προταθεί, απάντησε ως εξής:
«Κανένας δεν το ήθελε αυτό πιστεύω. Εκ των υστέρων βλέπουμε βέβαια ότι είναι πολύ δύσκολο. Και θα έλεγα ότι από τη μια κάνουμε κακό στους παίκτες που τους βάλαμε σε αυτή τη διαδικασία, από την άλλη όμως και καλό. Είναι μια …εξίσωση που πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα βγάλει. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα και ειλικρινά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιο είναι το καλύτερο. Μακάρι να μπούμε σε μια κανονικότητα».

Απαντώντας στο αν ο κορωνοϊός επηρεάζει το μέλλον του στη διοίκηση τόνισε τα εξής:
«Όχι δεν με έχει προβληματίσει καθόλου. Έτσι και αλλιώς το καλοκαίρι η ομάδα θα πρέπει το καλοκαίρι να κάνει γενική συνέλευση προκειμένου να εκλέξει νέα διοίκηση. Η όποια απόφαση πάρω δεν θα έχει να κάνει με τον κορωνοϊο αλλά με τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Δεν έχω μπει ακόμα σε διαδικασία να το σκεφτώ. Έχουμε ακόμα χρόνο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments