Αρχική Αθλητικά νέα Από το ένα …έκτρωμα στο άλλο!

Από το ένα …έκτρωμα στο άλλο!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Δημήτρης Δραγάτης

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς. Ο συνεταιρισμός νοιάζεται για το καλό του ποδοσφαίρου στη χώρα μας ή ενδιαφέρεται μόνο για το πόσο θα πάρει από την υποτιθέμενη πίτα των τηλεοπτικών; Λέω «υποτιθέμενη» διότι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποια θα είναι και αν θα υπάρξει. Η σημερινή απόφαση προκειμένου να εισηγηθεί μια Super League 1 με 18 ομάδες, μια Super League 2 με 16 ομάδες και μια Football League με 14 ομάδες, όχι απλά είναι ένα ακόμα πισωγύρισμα αλλά η οριστική ταφόπλακα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όχι μόνο επειδή διατηρούνται τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι το οποίο δεν μπορεί να αντέξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο αποδεδειγμένα αλλά και επειδή δεν στοιχειοθετούνται καν τα βασικά στο νέο …σαθρό οικοδόμημα που χτίζεται! Αντί να ενισχύσουμε τη βάση και ανεβαίνοντας προς τα πάνω να έχουμε την …αφρόκρεμα (περισσότερες ομάδες στη βάση και λιγότερες όσο ανεβαίνουμε προς τα πάνω, όπως και η πυραμίδα που έχουμε αναλύσει ξανά), πάμε στο ακριβώς αντίθετο. Περισσότεροι πάνω και λιγότεροι κάτω.

Υπάρχει περίπτωση αυτό το οικοδόμημα να είναι σταθερό και να έχει μέλλον; Ρητορικό το ερώτημα βέβαια γιατί την απάντηση την ξέρετε. Με λίγα λόγια, αντί ο συνεταιρισμός, δηλαδή οι παράγοντες που τον διοικούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να προσπαθήσουν να διορθώσουν το περσινό …έκτρωμα με τη δημιουργία της Super League 2, θέλουν να δημιουργήσουν άλλο ένα, ακόμα χειρότερο. Εύχομαι κάποιος (βλέπε ΕΠΟ) να μπορέσει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους γιατί σωτηρία πραγματικά δεν μπορεί να υπάρξει…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments