Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άρεσαν Διαγόρας και ΔΙΑΣ

Άρεσαν Διαγόρας και ΔΙΑΣ

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, Διαγόρας και Δίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Η εικόνα του Διαγόρα ήταν αρκετά καλή και όπως φάνηκε βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ εθνικής. καλές εντυπώσεις όμως άφησε και ο Δίας της Κω που έδειξε ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο Νέο τοπικό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Τσέτσος, Ζαχαριάδης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σάριτς, Γερόλυμος, Προβατίδης, Κρητικός Γ., Ευαγγελιδάκης, Μπαξεβάνος, Δήμας, Γούλας, Χατζησάββας, Μπουρλάκης, Γιόνδης (Έπαιξαν και οι Φυλακτός, Γιώργου, Κρητικός, Ζέελεφ, Κορλός, Κοντός, Τσαγγάρης, Καρπαθάκης, Ντερτιλής)

ΔΙΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Χατζηβασίλης, Μπεγκιρλλάρι, Ιωαννίδης, Μαργαρίτης, Φονσέκα, Χατζηφούντας, Μανώλης, Δρόσος Χρήστος, Πης, Βλαδιμήροιφ (Έπαιξαν και οι Μιαούδης, Γιακούμαρος, Συνεσίου, Κάρλος, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηπαναγιώτης, Συντυχάκης, Τορέλλι, Μέμα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments