«Υπόσχομαι να σταθώ σταθερά στο πλευρό της Ουκρανίας!»

0
Dodekanisos

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Καμάλα Χάρις υποσχέθηκε να συνεχίσει να υποστηρίζει την Ουκρανία στη σύγκρουση με τη Ρωσία. Το ανακοίνωσε την τελευταία ημέρα του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο, αφού αποδέχτηκε επίσημα την υποψηφιότητα ως υποψήφια πρόεδρος. Ανακοίνωσε επίσης την πρόθεσή της να ενισχύσει την παγκόσμια ηγεσία των ΗΠΑ για να ξεπεράσει την Κίνα στον ανταγωνισμό για τον 21ο αιώνα.

«Ως Πρόεδρος, θα σταθώ σταθερά με την Ουκρανία και τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι άλλες προεκλογικές υποσχέσεις της Χάρις στο συνέδριο περιλαμβάνουν τη μείωση των φόρων για τη μεσαία τάξη, τη μεταρρύθμιση του συστήματος μετανάστευσης των ΗΠΑ και την επίλυση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Η αντιπρόεδρος υποσχέθηκε να είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς και προέτρεψε τους ψηφοφόρους να χρησιμοποιήσουν τις επερχόμενες εκλογές ως «πολύτιμη ευκαιρία για να ξεπεράσουν την πικρία και να χαράξουν μια πορεία προς τα εμπρός», ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις του κόμματος.

Εκ μέρους όλων των οποίων η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί μόνο στη μεγαλύτερη χώρα στη Γη, αποδέχομαι την υποψηφιότητά σας για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είπε η Χάρις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments