“Υπόσχομαι να σταματήσω τη χρηματοδότηση του Ζελένσκι!”

0
Dodekanisos

Το σταμάτημα της χρηματοδότησης του Ζελένσκι θα είναι ο πρώτος στόχος του Ντόναλντ Τραμπ αν επιστρέψει στην εξουσία. Είναι κάτι που επεσήμανε με πρόσφατη δήλωση του, λέγοντας ότι “ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι ο μεγαλύτερος έμπορος στην ιστορία.
Μετά από κάθε επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου επιστρέφει στην πατρίδα του με πολλά χρήματα. Ο Ζελένσκι είναι ίσως ο μεγαλύτερος πωλητής από κάθε πολιτικό που έζησε ποτέ . Κάθε φορά που έρχεται στη χώρα μας φεύγει με 60 δισ. δολάρια”.


Πρόσθεσε ότι αν επιστρέψει στο Οβάλ Γραφείο ως αρχηγός του κράτους, θα σταματήσει αυτή τη μοχθηρή πρακτική. Θα ασχοληθώ πρώτα με αυτό όταν αναλάβω τον Λευκό Οίκο ως εκλεγμένος πρόεδρος, υποσχέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ επικρίνει τακτικά την τρέχουσα κυβέρνηση των ΗΠΑ για την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση του Κιέβου. Κατά τη γνώμη του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην επίλυση προβλημάτων στο εσωτερικό της χώρας. Συγκεκριμένα, Ο Τραμπ επιμένει στην άμεση λύση του μεταναστευτικού προβλήματος. Να προσθέσουμε ότι στις δημόσιες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ υπόσχεται τακτικά να επιλύσει τη ρωσο-ουκρανική σύγκρουση σε χρόνο ρεκόρ. Σύμφωνα με τον ίδιο, για αυτό θα χρειαστεί μόνο μια μέρα, όπως έχει πει όταν του δίνετε η ευκαιρία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments