Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χτίζει …κάστρο στον Άγιο Ισίδωρο!

Χτίζει …κάστρο στον Άγιο Ισίδωρο!

0
agios isidoros
Dodekanisos

Απομακρύνθηκε και άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού ο Άγιος Ισίδωρος ο οποίος σημείωσε άλλη μια σπουδαία εντός έδρας νίκη (στο γήπεδο του έχει χάσει μόνο από τον πρωτοπόρο Ευκλή). Επικράτησε με 3 – 1 του ΑΣ Χάλκης και «έπιασε» έτσι τους 16 βαθμούς στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή, όχι όμως και την ουσία καθώς δημιουργούσαν ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαν να τις μετατρέψουν σε γκολ. Στον τομέα αυτόν ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι.
Στο 15’ ο Χαρτοφύλλης έκανε το 1 – 0 και στο 20’ με αυτογκολ έγινε το 2 – 0 για τον Άγιο Ισίδωρο. Ο Μπιζάτης μείωσε στο 78’ σε 2 – 1 αλλά στο 88’ ο Χαρτοφύλλης και πάλι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Λάζος, Μπερδεμπές)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Δημητράκης, Στελλάς, Σάββενας Μανώλης, Καλαϊτζής (78’ Βονάκης)), Χατζησάββας, Γεωργαλλής, Νάνι, Σάββενας Σταύρος, Χαρτοφύλλης (90’ Μόσχος)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ματακάκης, Κωστίδης, Κυπραίος, Δράμπης, Τσοπανάκης, Μπιζάτης, Τσιζπιζπίδης, Τσιώνης, Αποστολόπουλος (67’ Φιντικάκης), Παπαλαζάρου, Σαρίκος (83’ Σπάτα)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments