Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Χρειαζόμαστε βοήθεια!»

«Χρειαζόμαστε βοήθεια!»

2
diagoras_pierikos
Dodekanisos
Θέση για τα όσα συμβαίνουν φέτος στην ιστορική ομάδα του Διαγόρα, πήραν με ανακοίνωση τους οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές που προερχόμαστε από τα σπλάχνα του Διαγόρα, είμαστε και οι μόνοι που βιώνουμε στο πετσί μας την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ούτε φροντιστή ούτε φυσιοθεραπευτή, ούτε καθαρά ρούχα, ούτε σωστά αποδυτήρια. Εκτός από προπόνηση είμαστε αναγκασμένοι να διατηρούμε μόνοι μας το χώρο των αποδυτηρίων καθαρό, καταστάσεις που δεν υπάρχουν ούτε στο τοπικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, όλα τα παιδιά της ηλικίας μας εξακολουθούν να ζηλεύουν και να ονειρεύονται να παίξουν  στο Διαγόρα. Γιατί εκτός από το βαρύ όνομα είναι ομάδα Β΄ Εθνικής. Από το καλοκαίρι, παλεύουμε μόνοι μας χωρίς καμία οικονομική βοήθεια είτε από τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού είτε από τον απλό κόσμο, ο οποίος έχει γυρίσει την πλάτη του στο Διαγόρα.
Είμαστε μια «φουρνιά» Ρόδιων ποδοσφαιριστών που τιμά και πονάει το όνομα του Διαγόρα και προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα με όλη μας τη δύναμη στη Β΄ Εθνική. Όσο και να το θέλουμε όμως, δεν είναι μόνο μέσα στις δικές μας δυνατότητες. Χρειαζόμαστε βοήθεια. Βοήθεια από όλο τον κόσμο της ομάδας, οργανωμένο και μη, και πάνω απ’ όλα βοήθεια και στήριξη από τους επιχειρηματίες του νησιού.
Μη μας αφήνετε μόνους. Αν αγαπάτε την ομάδα και το όνομα του Διαγόρα (τη μόνη εκπρόσωπο της Ρόδου και του νομού μας γενικότερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο), αν αγαπάτε τη νεολαία αυτού του τόπου την οποία πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουμε,  ελάτε κοντά μας και στηρίξτε τις προσπάθειές μας να κρατήσουμε ψηλά τον ιστορικό σύλλογο του νησιού μας.
Είναι κρίμα μαζί με την ομάδα να χαθούν και τα όνειρα εκατοντάδων παιδιών που προέρχονται από τις Ακαδημίες του τόπου και ονειρεύονται να φορέσουν τη φανέλα του Διαγόρα. Κανένας μας δεν γνωρίζει πόσο μπορούμε να αντέξουμε μια τέτοια κατάσταση.
Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε και να καταγγείλουμε την πλήρη αδιαφορία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και των βουλευτών του τόπου για τα όσα βιώνουμε. Άραγε, έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλο πλήγμα για τον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου θα είναι αν ο Διαγόρας δεν μπορέσει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα; Γιατί μέχρι τώρα εμείς οι αθλητές δεν έχουμε αντιληφθεί ότι ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αθλητισμό του τόπου.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
στεργος
στεργος
12 years ago

ρε τα παιδακια τα 17 εως 20 χρονων που εγιναν επαγγελματιας χαριστικος και παρακαλετει θελουν και φροντιστη και και φυσικοθεραπευτες και τετοια μεγαλεια,και μιλανε για ιστορια του διαγορα που μετα απο ενα χρονο μολις παιξουν μπαλα που δεν τους ξερει η μανα τους πανε και κανουν προσφυγη..ρε παιζετε εκει και μην μιλατε ξεσπασμενα

inm,
inm,
12 years ago

adelfe mou dikaioma sou na pisteveis oti theleis!!to kalitero omws tha itane na ertheis sto gipedo kai na voithiseis ayta ta paidia pou an kai 17 xronwn kathonte edw stin omada pou megalwsan kai anadixthikan!!se alles xwres 17 xronwn paixtes exoun teleiwsei tin karioera tous giati thewrounte megaloi se ilikia opou na pane kai 20!!!gi ayto as min sxoliazoume arnitika kai as voithisete olloi aytoi tin omada pou xekinise me onoira gia ta paidia tous rodites!!!!kai as erthoume sto gupedo tin tetarti pou paizei entos edras i omada!!!!