Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου!»

«Χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου!»

0
vlaxodimos stathis
Dodekanisos

Δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων έκανε στο news12 ο αρχηγός των Αγίων Θεοδώρων Αρχαγγέλου Στάθης Βλαχοδήμος. Συγκεκριμένα είπε:
«Δουλέψαμε σκληρά πάνω στα λάθη της προηγούμενης εβδομάδας και διαβάσαμε πολύ την προσεχή μας αντίπαλο. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον αμυντικό τομέα. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο να είναι ο έκτος μας παίκτης και μαζί με αυτόν ξέρουμε ότι θα κατακτήσουμε τη νίκη»
Ο έμπειρος παίκτης, πρόσθεσε και τα εξής:
«Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου. Δεν έχουμε κάνει την προετοιμασία που θέλαμε και τα φιλικά παιχνίδια. Όμως δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό θα φαίνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή για να αποφορτιστεί η ομάδα από αυτό το άγχος και να παίξει πιο ελεύθερο μπάσκετ. Πιστεύουμε στην ομάδα τον κόσμο και τον προπονητή μας που προσπαθεί να μας περάσει την δική του φιλοσοφία. Είναι ένας σοβαρός και γνώστης του μπάσκετ και ξέρει τον τρόπο να μας μεταδώσει αυτό που θέλει. Η διοίκηση βρίσκεται δίπλα μας και μας στηρίζει καθημερινά και φυσικά ο κόσμος μας είναι πάντοτε κοντά μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments