Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χωρίς να φορτσάρει ο Ιάλυσος

Χωρίς να φορτσάρει ο Ιάλυσος

0
ialisos aod
Dodekanisos

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πρόσθεσε στο ενεργητικό σου σήμερα το απόγευμα ο «τοξοβόλος» καθώς κέρδισε στο «Οικονομίδειο» με 3-0 τον Α.Ο. Δικαίου.
Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά και πολύ γρήγορα άνοιξαν το σκορ με 1-0. Έδειξαν στον αντίπαλο τους πως δεν θα του επέτρεπαν να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να πάρει έστω και ένα βαθμό. Στο 30΄πέτυχαν και δεύτερο γκολ και έβαλαν τις βάσεις για την νίκη που τελικά ήρθε, αφού και στο δεύτερο ημίχρονο το Δίκαιο παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του δεν μπόρεσε να απειλήσει επικίνδυνα την εστία του Λουτριώτη. Αντίθετα ο Ιάλυσος στο 60΄σημάδεψε ακόμα μια φορά σωστά και έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Στο 9΄ο Χειμωνέττος από αριστερά έβγαλε την συρτ΄γ σέντρα και ο Μαθιός με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 30΄ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Αθανασίου με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Στο 60΄ο Παφιάκης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και απέκρουσε ο Μαριάς με το κεφάλι. Ο Μαθιός έκανε το μονοκόμματο μέσα από την περιοχή, εκπληκτική απόκρουση του Δημητρίεβιτς. Ριμπάουντ από τον Μαθιό, κεφαλιά και 3-0.
Διαιτησία Παπαγιαννίδης-Καλκαβούρας-Βασιλείου.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Μπελεβέτης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Χατζηλιόντας, Παφιάκης ( 65΄Χατζηφούντας), Αθανασίου, Μαθιός, Σταυλάς, Ρεκλείτης (61΄λ.τ. Μπιγκό), Καρπαθάκης (53΄Χατζηπέτρος)
Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ: Δημητρίεβιτς, Θεοδώρου, Πασενίδης (46΄Κουρτζής), Μποϊλής, Τριμάτης (82΄Κόχσα), Δρόσος Χρ., Βλαδιμήρωφ, Μαριάς, Τηνιακός (73΄Λόλι), Χατζησουλεϊμάν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments