Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα ο Απόλλωνας!

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα ο Απόλλωνας!

0
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Απόλλωνας Κ. κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Π. εντός έδρας και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς αφού στην πρώτη τους μεγάλη φάση ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Παλάζη στο 6΄. Ο Μαθιός έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά, πάσαρε στον Καντιμοίρη, εκείνος σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παλάζης με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Λίγο αργότερα στο 13΄ ο Γιαννακόπουλος Γ.  σούταρε λίγα μέτρα έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και έπειτα οι Καλυθενοί είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε με τους «κυανοκίτρινους» να έχουν και πάλι τον έλεγχο. Αντίθετα οι Παστιδενοί απειλούσαν περισσότερο στις κόντρα επιθέσεις. Τελικά η υπεροχή του Απόλλωνα έφερε καρπούς αφού στο 81΄ ο Γεωργιάδης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για το 2-0. Δύο λεπτά μετά ο Κυρίτσης έχασε την μεγαλύτερη φάση για την ομάδα του με το κοντινό πλασέ από πλάγια θέση να χτυπάει στο οριζόντιο και να απομακρύνεται. Στο 87΄ είχαν και οι γηπεδούχοι δοκάρι σε σουτ του Γεωργιάδη μέσα από την περιοχή. Το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος πρόσθεσε ακόμα τρεις σημαντικούς βαθμούς για τους Απολλωνιστές.

Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Γεωργιάδης και Παλάζης, από τον Αστέρα πολύ καλός ήταν ο Χαριτάκης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης (Σαρρής, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ροδίτης, Σαχίνης, Διακουράκης (82΄ Καλαϊτζίδης), Μπάρδης, Κυρίτσης (89΄ Ροκάι), Φλεβάρης, Γεωργιάδης, Κίτσος (59΄ Κάλτσης), Καντιμοίρης, Παλάζης, Μαθιός (86΄ Γιορδαμνής)

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ, Χαριτάκης, Σαββάκης (46΄ Κονόμι), Γιαννακόπουλος Γ. (85΄ Λυδάκης), Λεωνίδου (65΄ Κόρα), Αποστολάτος, Γιαννακόπουλος Στ., Αβντουλάι (59΄ Κυρίτσης), Σκόρπος, Καρύδης, Καλαγρής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments