Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεκίνησαν οι «Απολλωνιστές»

Ξεκίνησαν οι «Απολλωνιστές»

0
Dodekanisos

Στην ώρα τους και χωρίς καθυστερήσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν στα αποδυτήρια του Απόλλωνα Καλυθιών, για το καθιερωμένο καλωσόρισμα-ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Σαρίκα, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Κασιώτη, τον προπονητή της ομάδας Κώστα Καμπούρη και τους συνεργάτες του προπονητικού τιμ Θόδωρο Σκαρτάδο, Γιάννη Δατσέρη, Κώστα Δημητριάδη και τον γενικό αρχηγό Κώστα Παπαστεργίου.

Μετά την ενημέρωση των παικτών ο προπονητής και γυμναστής κ. Σκαρτάδος πήρε τους παίκτες από τον κ. Καμπούρη ενώ το ίδιο έγινε και με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Δατσέρη προπονητή τερματοφυλάκων.

Η έναρξη της προετοιμασίας, στο γήπεδο Καλυθιών, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών ενώ η μοναδική παραφωνία ήταν οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την περίοδο.

Θα τιμηθεί ο Ευγένιος

Ο Αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία, αφού εκείνη την ημέρα θα τιμηθεί ο πρώην παίκτης και αρχηγός του Απόλλωνα Καλυθιών, Ευγένιος  Καταξενός που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική

Μερικές φωτογραφίες από την πρώτη του Απόλλωνα

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments