Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ξεκαθαρίζει τον Αύγουστο!

Ξεκαθαρίζει τον Αύγουστο!

0
Dodekanisos

Στην αναμονή της απόφασης για το ποιoς θα είναι ο όμιλος που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2017-2018 βρίσκονται Διαγόρας, Ρόδος και Ιάλυσος.

Οι ομάδες του νησιού μας συνεχίζουν κανονικά και με αμείωτο ρυθμό τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού τους βρίσκεται σαφέστατα η σκέψη για το ποιoς θα είναι τελικά ο όμιλος που θα συμμετάσχουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η απόφαση αυτή θα αργήσει να παρθεί, καθώς αναμένονται κρίσιμες εκλογές στην διοίκηση της ΕΠΟ. Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα και μέχρι τον Αύγουστο.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο και σαφώς το ένα από αυτά θα φάνταζε ιδανικότερο για τους τρεις μονομάχους της πόλης μας. Το πρώτο εξ’ αυτών είναι η παραμονή της τωρινής διοίκησης, κάτι που σημαίνει πως κατά μεγάλο ποσοστό οι ομάδες της Ρόδου θα συμμετάσχουν στον όμιλο με τις πανίσχυρες Αθηναϊκές ομάδες ( Ιωνικός, Προοδευτική, Εθνικός, Κηφισιά, Αιγάλεω, Ηλυσιακός).

Το γεγονός αυτό δυσκολεύει αυτόματα τις πιθανότητες για άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία για όποια από τις τρείς ομάδες το επιχειρήσει. Η άλλη όψη του νομίσματος η οποία θα πάρει σάρκα και οστά (πιθανόν εάν αλλάξει η διοίκηση) είναι να αγωνιστούν όλες οι ομάδες που προέρχονται από νησιά στον ίδιο όμιλο. Αυτό βέβαια μόνο θετικά αποτελέσματα θα μπορούσε να φέρει στους συλλόγους τις Ρόδου καθώς το επίπεδο των ομάδων στα νησιά (εκτός της Κρήτης) είναι αρκετά χαμηλό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments