Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξανά προς την κορυφή κοιτάει ο ΔΙΑΣ

Ξανά προς την κορυφή κοιτάει ο ΔΙΑΣ

0
Dodekanisos

Με την διεξαγωγή τριών εξ’ αναβολής αναμετρήσεων, συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Ήταν παιχνίδια που έγιναν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας πέφτει αύριο με την αναμέτρηση του Κλεάνθη Παραδεισίου με τη Δόξα Καρδάμαινας η οποία θα ξεκινήσει στη 1.30μ.μ.

Στα σημερινά παιχνίδια, ο ΔΙΑΣ κατάφερε να κερδίσει τον ΑΕΡΑ ανεβαίνοντας στους 36 βαθμούς (αρχίζει να βλέπει και πάλι την πρωτιά), ενώ ένα πολύ σημαντικό «διπλό» έκανε ο Ποσειδώνας που πέρασε από την Παστίδα. Τέλος ο Ηρακλής Μαριτσών πέρασε νικηφόρα από την Κέφαλο της Κω.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα είναι:

Αστέρας Παστίδας – Ποσειδώνας Καρπάθου 1 – 2
ΔΙΑΣ Κω – ΑΕΡΑ 4 – 2
Νικαγόρας – Ηρακλής Μαριτσών 0 – 1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μεγάλη νίκη για το ΔΙΑ Κω

Στη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΔΙΑΣ, ο Θωνιάτης ήταν το πρόσωπο του αγώνα καθώς κατάφερε να πετύχει τα τρία από τα συνολικά τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Ο Μασάδο άνοιξε το σκορ στο 8’ για τον ΑΕΡΑ (0 – 1), αλλά ο Θωνιάτης έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 16’. Στο 48’ ο Θωνιάτης και πάλι εκμεταλλεύτηκε λάθος του Δαρζέντα και έκανε το 2 – 1. Στο 63’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δαρζέντα πάνω στον Χατζηφούντα και ο Θωνιάτης και πάλι εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει το 3 – 1 και να πετύχει χατ τρικ. Στο 88’ ο Νικολής μείωσε σε 3 – 2 αλλά στο 90’ ο Δουλγέκος διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης με τους «κόκκινους» του ΑΕΡΑ να έχουν πολλά παράπονα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙ.ΑΣ : Τσαραπατσάνης, Γκεστένια (78’ λ.τ Τογρού), Μαριάς, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής, Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν, Δρόσος (65’ Συνεσίου), Πανόπουλος (82’ Δουλγέκος), Πης (59’ Μπεκιρλάρι), Χατζηφούντας.
Α.Ε.Ρ. Αφάντου (Βαγγέλης Χοσάδας): Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Δανάς (79’ Κωνταντινίδης), Γιαννακάκης, Νικολής, Τρουμπούνας (82’ Στεφανής), Στελλάς, Πλύγκος, Λόης (72’ Πλύγκος Μ.Δ.), Μασάδο, Λυριστής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments