Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Βονάκης:«Δεν πάμε για κάτι το ξεχωριστό»

Βονάκης:«Δεν πάμε για κάτι το ξεχωριστό»

0
Dodekanisos

Στόχος θα είναι για την νέα σεζόν ο τερματισμός στο πρώτο μισό της Β’ κατηγορίας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Βονάκης στο news12.gr και τον Παναγιώτη Καρπαθάκη. Όπως και ο ίδιος τόνισε επιθυμεί να είναι ανταγωνιστική η ομάδα , ωστόσο δεν θέτει τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι στον σύλλογο την πρώτη τριάδα.

Αναλυτικά:

για τους στόχους της ομάδας : «Οι στόχοι της ομάδας είναι αυτοί που είχαμε και πριν χρόνια,να κάνουμε μία καλή πορεία στην Β κατηγορία και να αγωνιστούμε με δικά μας παιδιά.Χαμηλά στάνταρ, δεν πάμε για κάτι το ξεχωριστό.Θα κυνηγήσουμε να είμαστε στην μέση της βαθμολογίας, τώρα ότι έρθει από εκεί και πέρα με βάση την δυναμική των άλλων ομάδων εμείς ξεκινάμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί , δεν έχουμε στόχους για να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι, ό,τι έρθει είναι καλώς δεχούμενο. Κυρίως μας ενδιαφέρει να είμαστε μια ομάδα δεμένη, αγαπημένη και να υποστηρίζουμε τον αθλητισμό. Αυτά που κάναμε δηλαδή και πριν από χρόνια».

για τις μετεγγραφές : «Εμείς κρατήσαμε από το ρόστερ μας τα παιδιά που κυρίως είναι ντόπια από το χωρίο , με αυτά θα πορευτούμε , εάν χρειαστεί ενδυνάμωση η ομάδα σε κάποιες θέσεις θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

για το ενδεχόμενο που η ομάδα ξαναπάρει το εισιτήριο για την Α’ : «Δεν ξέρω, είναι μια ερώτηση ρητορική, δεν είναι στόχος μας αυτός. Είναι δύσκολες οι οικονομικές καταστάσεις για την Α’ κατηγορία και είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που δεν ανεβήκαμε φέτος.Εάν το επιδιώξουμε την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να είμαστε και πιο έτοιμοι αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε εμείς οι ίδιοι».

την δυναμική του νέου πρωταθλήματος: «Νομίζω πως φέτος οι ομάδες θα είναι πιο ενισχυμένες, δεν ξέρω βέβαια και αναλόγως πως θα διαμορφωθούν οι ομίλοι.Θα είναι πιο δυνατό από το περσινό, θα έχει ομάδες δυνατές η Β’ , αυτό νομίζω από τις κινήσεις που έκαναν οι ομάδες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments