Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Βιβλίο για τη «μεγάλη Ρόδο!»

Βιβλίο για τη «μεγάλη Ρόδο!»

9
rodos1978
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Σεπτέμβρη, το περιεχόμενο του οποίου έχει να κάνει με την συμμετοχή της ομάδας στην Α’ Εθνική, εξέδωσε σήμερα ο ΑΣ Ρόδος. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Ρόδος είναι η πρώτη ομάδα της Δωδεκανήσου που κατάφερε να ανέβει στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Κέρδισε την άνοδο για πρώτη φορά το 1978 και έμεινε για τέσσερις χρονιές (με μια ενδιάμεση στάση στη Β’ Εθνική Κατηγορία). Ο αθλητικός συντάκτης Δημήτρης Δραγάτης έχει γράψει ένα βιβλίο που αναφέρεται σε εκείνα τα «χρυσά» χρόνια. Ο τίτλος του είναι «Η μεγάλη Ρόδος» και περιλαμβάνει τους 136 αγώνες (αναλυτικά) που έδωσε η ομάδα μας στην κατηγορία των «μεγάλων», συμμετοχές και στατιστικά στοιχεία των ποδοσφαιριστών, σκιαγράφηση μεγάλων προσωπικοτήτων της εποχής εκείνης καθώς και διάφορες ιστορίες και γεγονότα που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Σεπτέμβρη, ενώ θα γίνει μια ειδική εκδήλωση – παρουσίαση στις 26 Σεπτεμβρίου. Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά προσεχώς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
elafara
elafara
9 years ago

poli kali kinisi alla na ta grapsei ola!!ola ma olaaaaaaa merikoi einai prodotes kai prepei kapia stigmi na tous mathei o kosmos(asxeto ama to 90% tous kserei)

Κωστας
Κωστας
9 years ago

Θα λεει και για το περιβοητο 3-4 με την ομαδα της λαμογιας με τα κοκκινα; Για την λεμοναδα του Γιωργαλλη;

sotiris
sotiris
9 years ago

ena vivlio gia to tipota..ena vivlio gia na oikonomisoun merikoi(ase pou den tha poulisei)genikos ena vivlio pou apla perigrafei agones kai tipota allo mpeeeeeeeeeeeeeeee

nikos
nikos
9 years ago

thelei kai vivlio i omada tis xountas,i omada pou ekane ena olokliro nisi na sixathei to podosfairo kai na kopsei to gipedo me to stimeno 3-4.na mas grapsete kai posa somateia dialythikan gia na ginei i rodoss,pios sas idryse kai ti kathestos ypirxe tote stin ellada otan idrythikate(1968),kai to onoma tis omadas pou xrisimopoiousate tamitroa tous mexri kai prin apo liga xronia..sa de ntrepeste oust

diagoras -6-
diagoras -6-
9 years ago

mono diagoras

oydeteros
oydeteros
9 years ago

Αναμένεται να βγει βιβλίο και για τον Διαγόρα για να μάθουμε για τα στημένα παιχνίδια του από το 2006 μέχρι σήμερα .Ακόμη σας συζητάει ο Θωμαίδης τα βράδια και εσείς μιλάτε για την Αρχαία Ελλάδα δηλ. το 3-4.Για θυμηθείτε λίγο…. για να μην πάω πιο παλιά το 82-83 που πουλήσατε ολόκληρη άνοδο .

nikos
nikos
9 years ago

[quote name=”oydeteros”]Αναμένεται να βγει βιβλίο και για τον Διαγόρα για να μάθουμε για τα στημένα παιχνίδια του από το 2006 μέχρι σήμερα .Ακόμη σας συζητάει ο Θωμαίδης τα βράδια και εσείς μιλάτε για την Αρχαία Ελλάδα δηλ. το 3-4.Για θυμηθείτε λίγο…. για να μην πάω πιο παλιά το 82-83 που πουλήσατε ολόκληρη άνοδο .[/quote]
pigaine aytoktona kalytera re mpaglama na glitosoume apo tis m@l@ki@s pou grafeis.

diagoras -6-
diagoras -6-
9 years ago

oudetere eisai pio xazos kai apo tin xazomara

oydeteros
oydeteros
9 years ago

Σας πονάει η αλήθεια ε?
Μόνο βρισιές έχετε για επιχειρήματα ?
Και κάτι τελευταίο .Αυτό το 3-4 το ξέρουν και το θυμούνται όλοι κόμη και εσείς(που τότε θα ήσασταν μωρά)διότι πολύ απλά εκείνη την ανεπανάληπτη ομάδα της ΡΟΔΟΥ την είχε αγκαλιάσει κυριολεκτικά ένα ολόκληρο νησί από Καταβιά μέχρι πόλη .Αν πεις για τους Τριαντενούς αυτοί ήταν οι πιο φανατικοί.