Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Βελιτζέλος: ”Ηρθε η νίκη που περιμέναμε!”

Βελιτζέλος: ”Ηρθε η νίκη που περιμέναμε!”

0
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη της ομάδας του αλλά και από το ότι οι παίκτες του είχαν την ψυχή και το πάθος να κάνουν την ανατροπή μέσα σε μια δύσκολη έδρα, είναι ο προπονητής της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος. Ο ίδιος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα στο news12 είπε τα εξής:
“Ήρθε η νίκη που περιμέναμε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Αν και για κάποιο χρονικό διάστημα, από το σημείο που προηγηθήκαμε μέχρι και τη στιγμή που μείναμε πίσω στο σκορ, η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει, εντούτοις, η πίστη και το πείσμα των παιδιών αλλά και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι υπερπολύτιμοι”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως λύθηκε το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η ομάδα του στα προηγούμενα παιχνίδια, απάντησε ως εξής:
“Σήμερα οι παίκτες απέδειξαν πρώτα στον εαυτό τους και μετά και στους υπόλοιπους ότι η ικανότητα του σκοραρίσματος υπάρχει. Το ότι πέτυχαν γκολ τρεις διαφορετικοί παίκτες είναι σημαντικό. Δεν είναι θέμα μόνο του ενός το σκοράρισμα αλλά συνολικό”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments