Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βάρος στο υγειονομικό κομμάτι

Βάρος στο υγειονομικό κομμάτι

0
Dodekanisos

Μεγάλο βάρος στο υγειονομικό κομμάτι δίνει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Ηρακλής Μαριτσών. Αυτό επισημαίνετε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:

“Πριν την ανακοίνωση ανανεώσεων και νέων μετεγγραφών της ομάδος μας κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο επί σημαντικών θεμάτων που αφορούν την υγεία όλων των αθλητών μας και ασκουμένων, ενώ επισημαίνουν τη φιλοσοφία λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Επέκταση συνεργασίας Ιατρικού επιτελείου
Ανακοινώνουμε την επέκταση συνεργασίας με τον διακεκριμένο Ορθοπεδικό Χρήστο Τσάτση και τον γνωστό Φυσικοθεραπευτή Μιχάλη Κορνάρο. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την έως τώρα άρτια επιστημονική τους συνεισφορά και μέριμνα για τη πρόληψη και αποκατάσταση υγείας των αθλητών μας.
Απινιδωτής Καρδιάς
Ο σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση Απινιδωτή Καρδιάς ο οποίος θα τοποθετηθεί στο υπό ανακαίνιση Ιατρείο εντός εγκαταστάσεων του Γηπέδου. Είναι το ελάχιστον που μπορούμε να πράξουμε για την πρόληψη ανάλογων κινδύνων. Θα αποστείλουμε το συντομότερο όλες τις προδιαγραφές του μηχανήματος στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου και ΔΟΠΑΡ ώστε να ενημερωθούν οι Ιατρικές υπηρεσίες για την ύπαρξη του και τον τρόπο λειτουργίας του”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments