Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Βάρος στο προπονητικό μας κέντρο!»

«Βάρος στο προπονητικό μας κέντρο!»

0
Dodekanisos

Η ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου του Διαγόρα στην περιοχή Τσαϊρι θα είναι το κύριο μέλημα της διοίκησης του Ερασιτέχνη η οποία είναι πανέτοιμη να εργαστεί για το καλό του συλλόγου αλλά και του αθλητισμού της περιοχής μας. Αυτό ειπώθηκε από τον πρόεδρο Κώστα Στεφανίδη κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ιστορική λέσχη του συλλόγου. «Ο Ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας της ιστορίας του Διαγόρα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Στεφανίδης και τόνισε την ανάγκη να μπορέσει «ο Διαγόρας να μπει στο δικό του προπονητικό κέντρο στο οποίο εκτός από το ποδόσφαιρο θα στεγαστούν το μπάσκετ και το bach volley» και πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Από τη στιγμή που θα ορκιστεί η νέα Περιφεριακή και Δημοτική Αρχή, εμείς θα τους ενοχλούμε κάθε μέρα. Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει. Πρέπει μέσα στο Φθινόπωρο να έχουμε αποφάσεις. Η μελέτη είναι έτοιμη!». Προέτρεψε δε τους φορείς να «αφήσουν να ανθίσει το λουλούδι του Διαγόρα μέσα από το γέρικο κορμί του».
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Διαγόρα είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος: Κώστας Στεφανίδης
Α’ αντιπρόεδρος: Ανδριάνα Μπαφίτη
Β’ αντιπρόεδρος: Μαίος Καμπουράκης
Γενική Γραμματέας: Τάσια Καρπαθάκη
Ταμίας: Ελένη Δοξοπούλου
Μέλη: Κώστας Χαλκιόπουλος, Βασίλης Καλαποδάκης, Γιώργος Μαυρομάτης, Σπυριδούλα Κωνστάντουρα, Δημήτρης Τσοπανάκης
Αναπληρωματικά μέλη: Μιχάλης Βεργωτής, Στάμος Καράβας, Τριαντάφυλλος Σφυρίου, Τάκης Χριστοδούλου
Εξελεγκτική Επιτροπή: Νίκος Σαββαίδης, Χρύσανθος Κάζος, Σωτήρης Αρφαράς
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είπε ο κ. Στεφανίδης, ο Ροδιακός θα είναι υπό τη σκέπη του Διαγόρα και τη νέα χρονιά (η διοίκηση θα αποτελείται από ανθρώπους του Ροδιακού και θα ανακοινωθεί άμεσα), ενώ αποκάλυψε πως γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου ο σύλλογος να ιδρύσει εκ νέου τμήμα στίβου έστω για τα παιδιά του Δημοτικού. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «θα δοθεί έμφαση στις Ακαδημίες όλων των τμημάτων».
Πρόταση από Dubai και Αμερική!
Σχετικά με την ΠΑΕ, μετά από ερώτηση που του έγινε, ο κ. Στεφανίδης αποκάλυψε πως πριν λίγο καιρό είχε γίνει πρόταση από μια εταιρεία του Dubai και μια της Αμερικής, ωστόσο ο Διαγόρας την απέρριψε θέλοντας ο σύλλογος να μείνει σε ροδίτικα χρόνια. Οι συγκεκριμένες προτάσεις ήταν επίσημες και προέβλεπαν και ένα καλό οικονομικό πλάνο. «Η απόφαση που πάρθηκε ήταν δύσκολη αλλά ομόφωνη», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments