Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Το βάρος σίγουρα είναι μεγάλο»

«Το βάρος σίγουρα είναι μεγάλο»

0
Dodekanisos

Δημόσια τοποθέτηση ως νέος πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών έκανε ο Μανώλης Παπαδημήτρης. Αναλυτικά, η δήλωση του είναι η ακόλουθη:

«Ως επίσημα πλέον πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών ,νιώθω ότι έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ βαθέων τα μέλη του σωματείου , τους παίκτες ,και την οικογένεια μου, που με παρότρυναν να αναλάβω τα ηνία της ομάδας.

Η απόφαση για μένα υπήρξε καθοριστική, διότι είμαι ένας άνθρωπος, που ουδέποτε έχει ασχοληθεί με κάτι αντίστοιχο. Το <<βάρος>> σίγουρα είναι μεγάλο, αλλά η επιθυμία μου για προσφορά, και για το <<ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ>> το ξεπερνάει. Άλλωστε πιστεύω ότι εάν ένας άνθρωπος, διαθέτει μεράκι μπορεί να πετύχει το ακατόρθωτο, και αυτό πραγματικά είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, που θέλω να πετύχω.

Κλείνοντας θέλω να σας υποσχεθώ, ότι θα προσπαθήσω να αναδείξω τον αθλητισμό, γιατί πιστεύω ότι <<Ο αθλητισμός καλλιεργεί την ιδέα του αλληλοσεβασμού και της ανεκτικότητας>> υπενθυμίζοντας σε όλους, ότι μέσω του Αθλητισμού οι νέοι άνθρωποι μαθαίνουν να εκτιμούν, να σέβονται, και να αναπτύσσουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments