Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βαριά ήττα, έντονος προβληματισμός

Βαριά ήττα, έντονος προβληματισμός

0
Dodekanisos

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο Διαγόρας ο οποίος έχασε και από τον Λεβαδειακό στη Ρόδο με 4 – 0. Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε ο «γηραιός», η επανάληψη ήταν διαφορετική με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο απειλητικοί και να φθάνουν στην επιτυχία τεσσάρων τερμάτων απέναντι σε έναν Διαγόρα που από τα μισά και μετά ουσιαστικά κατέρρευσε και σκόρπισε έντονο προβληματισμό ενόψει της συνέχειας. Και όμως η παρουσία των “κυανέρυθρων” στο πρώτο ημίχρονο αλλά και μέχρι το 60′, δεν προδίκαζε με τίποτα το τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι ιδιαιτέρως βαρύ. Το παιχνίδι “στράβωσε” άσχημα προς το φινάλε και πήρε πολύ άσχημη τροπή για την ροδίτικη ομάδα.

Στο 15’ ο Σμυρλής έστρωσε τη μπάλα στον Αθανασίου ο οποίος εξαπέλυσε το δυνατό σουτ από πολύ καλό σημείο αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 43’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά και προσωρινή απομάκρυνση της άμυνας, ο Μασούρας έκανε το ισχυρό σουτ πάνω στην κίνηση αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 55’ ο Bionconi έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο αφρούρητος Νίκας πήρε την κεφαλιά από την πλάτη της άμυνας αλλά ο Τσέλιος έπεσε σωστά στη γωνιά του και απόκρουσε τη μπάλα.
Στο 57’ ο Σμυρλής έκανε ένα διαγώνιο σουτ από πολύ καλό σημείο μέσα στην περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 74’ ο Παναγιώτου μπήκε πολύ ωραία από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε το συρτό γύρισμα στην καρδιά της άμυνας και ο Κωστή με ωραίο πλασαριστό σουτ πάνω στην κίνηση «νίκησε» τον Τσέλιο και έκανε το 0 – 1.
Στο 80’ ο Μπαστακός πάσαρε στον Κονέ ο οποίος πάτησε περιοχή και έκανε το ισχυρό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 83’ ο Poleto έκανε την ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Κωστή με εξαιρετική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 2.
Στο 90′ μετά από μπαλιά στο κενό χώρο, ο Poleto με πλασέ από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.
Στο 94′ ο Θεοχάρης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γκάμαρης από την Αθήνα και «βοηθοί» του ήταν οι Κωνστάντιος (Εύβοια) και Καραλής (Ηλείας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης (88’ Νάτσης), Μανωλάκης, Λινάρδος (66’ Μπαστακός), Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ (88’ Τσιαντούλας), Κονέ, Κωστούλας, Σμυρλής, Αθανασίου (66’ Κάκκο)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας (91’ Θεοχάρης), Κονέ (77’ Μυτίδης), Νίλι, Poleto, Συμελίδης (60’ Κωστή), Bianconi (77’ Τζημόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments