Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Υπάρχει μόνο η νίκη!»

«Υπάρχει μόνο η νίκη!»

0
stavrou3
Dodekanisos

Με το μυαλό και στο ντέρμπι της Ρόδου με τον Διαγόρα θα παραταχθεί ο Ιάλυσος αύριο στην Κρεμαστή για να παίξει κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής στο πλαίσιο της συνέχειας των play off. Και αυτό γιατί το ιδανικό σενάριο για τους «ερυθροκίτρινους» είναι να κερδίσουν τον Φοίβο και να τελειώσει ισόπαλο το άλλο παιχνίδι. Είναι κάτι που παραδέχεται και ο προπονητής του Ιάλυσου Ανδρέας Σταύρου. Σε δηλώσεις που έκανε στο news12 τόνισε τα εξής:
«Οπωσδήποτε το ιδανικό σενάριο για εμάς θα είναι να κερδίσουμε εμείς τον Φοίβο και να τελειώσει ισόπαλο το παιχνίδι της Ρόδου με τον Διαγόρα. Θα είναι ότι καλύτερο. Από εκεί και πέρα όμως, εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι.

Είναι μια καθοριστική αναμέτρηση. Η έκβαση της, είτε θα μας βάλει στο δρόμο διεκδίκησης της 1ης θέσης, είτε θα μας βγάλει εκτός. Με ήττα, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ και δεν θα εξαρτάται μόνο από εμάς».
Ο έμπειρος προπονητής, πρόσθεσε και τα εξής:
«Ξεκινήσαμε τα play off με μηδέν βαθμούς και στην πρεμιέρα μας στράβωσε το παιχνίδι με τον Διαγόρα, το οποίο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα της αναμέτρησης και θα τα δώσουν όλα».

Νοσοκομείο ο Ιάλυσος

Η ομάδα της Ιαλυσού καλείται να παίξει αύριο με πάρα πολλά προβλήματα. Ο κ. Σταύρου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σταυλά, Ρεκλείτη και Μαλλιάκα (χρωστάει ακόμα δυο αγωνιστικές) καθώς και στους τραυματίες Γκινή και Μπελεβέτη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments