Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Tην Κυριακή η παρουσίαση του νέου Φοίβου!

Tην Κυριακή η παρουσίαση του νέου Φοίβου!

5
13
Dodekanisos

Την προσεχή Κυριακή, θα γίνει η επίσημα παρουσίαση του Φοίβου Κρεμαστής. Σχετική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου:
«Το δ.σ. του Γ.Σ. Φοίβου Κρεμαστής, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Στέκι του Συλλόγου μας και θα αρχίσει στις 20.00. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Νικήτας Κουσκουσης. Την ίδια μέρα η ομάδα μας διοργανώνει ένα μοναδικό γλέντι, με αφορμή την τελευταία μέρα λειτουργίας για το Στέκι μας, που τόσο πολύ στηρίξατε και φέτος. Κοντά μας θα είναι όλο το μουσικό σχήμα του ARENA LIVE καθώς επίσης και ο Αντώνης Σιγανος και ο Μηνάς Καμαρατος στο τραγούδι, ο Σπύρος Κατσέλης στο μπουζούκι και ο Σταύρος Κωστομοιρης στα πλήκτρα, από το ASTRA LIVE. Το γλέντι θα αρχίσει στις 22.00. Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά παρέα με τους καλλιτέχνες μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
καταντια
καταντια
9 years ago

δεν πηγαν καλα τα σουβλακια κ το γυρισαν σε μπουζουκτζιδικο????@@@@@@@@@@@@

skorpion
skorpion
9 years ago

myrizome anti gia mousiki vradia na pezoun ksilo gia tis prokatavoles………..tha exei polu gelio!!!

Raven
Raven
9 years ago

Καλυτερα σουβλακια παρα κολυβα…

NIAOU
NIAOU
9 years ago

RE GATAKIA TRIANTENAKIA IDI ARXISAN OI APOXORISIS EFIGE O TERMATOFILAKAS LOGIKO ME TO GATAKI TON LOUTRIOTI MONO ME KOULOUS MPORI NA KANI AFTO KAI MIN ASXOLISTE ME TIS PROKATABOLES GATAKIA OLOI PLIROMENOI GATAKIA TROTE KOLIBA REEEEE OUST

Cactus
Cactus
9 years ago

ντροπη η οικογενεια Δελαπορτα και γενικα του Φοιβου εχασε δυο εξαιρετικα παιδια και αντι να πενθισουν καταντουν το στεκι σκυλλαδικο.