Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τσίμπησε» και άλλο βαθμό ο Καλυμνιακός!

«Τσίμπησε» και άλλο βαθμό ο Καλυμνιακός!

0
kalimniakos oloi
Dodekanisos

Ακόμα έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό «τσίμπησε» ο Καλυμνιακός! Η ομάδα της Καλύμνου έμεινε όρθια και στ’ Απόλλωνα όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2 – 2 με τον τοπικό Απόλλωνα. Ο γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2 – 0 και μάλλον επαναπαύτηκαν στο σκορ με τους φιλοξενούμενους να τους τιμωρούν και να ισοφαρίζουν σε 2 – 2! Σε γενικές γραμμές, ο Καλυμνιακός ήταν ψυχωμένος και μαχητικός απέναντι σε έναν μάλλον μέτριο Απόλλωνα.
Στο 27΄’ ο Χατζηκυριάκος ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σαπαλίδης κάνοντας το 1 – 0.
Στο 37’ μετά από σέντρα στην περιοχή και κεφαλιά του Μ. Μακαρούνα έγινε το 2 – 0 για τους γηπεδούχους.
Στο 49’ ο Τσαγγάρης έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα 2 – 1.
Στο 54΄ ο Τσαγγάρης και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Σάββενας, Λάζος)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ι. Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Μακαρούνας Μ., Σαπαλίδης, Γεωργίου (87’ Μπαϊράμης), Ισκάς, Λαθούρης, Γεωργαλλής (65’ Παλάζης Στ.), Γιαννακόπουλος, Τ. Παλάζης, Λολάκης (79’ Δημητρόπουλος)
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Π. Ζερβός, Κοτσάνης, Καμούρης, Φράγκος, Τσαγγάρης, Καννής, Μούστος, Ζεμπιλλάς (70’ Ζουρδάς), Κανέλλης (85’ Κασιώτης), Κλειδαράς, Λελέκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments