Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τρίτωσε τις νίκες του ο Ευκλής

Τρίτωσε τις νίκες του ο Ευκλής

0
efklis endekada
Dodekanisos

Τρίτη συνεχόμενη για τον Ευκλή Σορωνής ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του και της ΑΕ Κατταβιάς με 3 – 1 και παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου του. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Μήτρου ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, έφθασαν στην επικράτηση. Ο έμπειρος παίκτης του Ευκλή άνοιξε το σκορ στο 35’ με κεφαλιά ενώ στο 49’ με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και πριν καλά καλά πάρουν θέση οι γηπεδούχοι στο δικό τους μισό γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν σέντρα και ο Κουλουριώτης που είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης, με πλασέ σχεδόν από το κέντρο μείωσε σε 2 – 1! Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε ο Μήτρου με σουτ έξω από την περιοχή στο 54’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος. Στο 56’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τομάζος για αντικανονικό μαρκάρισμα.
ΕΥΚΛΗΣ: Μαριεττής (40’ λ.τ. Σαββάκης), Λαππάκης, Λαός Γιώργος. Λαμπρόπουλος, Παναγιώτου, Σαββάκης Στέργος (80’ Γεωργαντάς), Κούρλιος, Παπαστεργής (70’ Γκαρής), Μπερετούλης, Μήτρου, Τομάζος
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Χατζηπέτρος, Μπουμπουλάκης,Τοσκα, Κουμπιάδης, Μερκούρης, Κουλουριώτης, Κιάρρι, Στεφανάκης, Ροδίτης, Coulibally, Νικας, Στεφανάκης (46’ λ.τ. Μάτσης), Μερκούρης (65’ Γλάβας) , Ροδίτης (80’ λ.τ. Χατζηκώστας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments