Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το «τρίποντο» στον Ακουσίλαο

Το «τρίποντο» στον Ακουσίλαο

0
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Φανών, ο Ακουσίλαος επικράτησε με 3 – 1 του Ηρακλή Λάρδου και παρέμεινε έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο με τον Ακουσίλαο να κατορθώνει να προηγείται με 2 – 1. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έγινε μέτριος με τους φιλοξενούμενους να έχουν τουλάχιστον δυο καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν και τους γηπεδούχους τελικά να πετυχαίνουν ένα τρίτο τέρμα και να «καθαρίζουν».

Ο Κρητικός στο 31’ έκανε το 1 – 0 αλλά πέντε λεπτά αργότερα (στο 36’), ο Καλοπήτας έφετε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Στο 40’ όμως ο Κρητικός και πάλι έκανε το 2 – 1. Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε ο  Τσουβαλάς στο 82’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Αναστασοπούλου, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αηιώτης, Θεοδοσίου, Γιορδαμνής, Σαρίκος, Κρητικός, Τσουβαλάς, Αρφαράς, Σέντης (75’ Μ. Κώστας), Μ. Κώστας (82’ Σάββας), Κοκκάρης (66’ Ατσίδης), Τσαλίκης (91’ Καραμολέγκος
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Καπιώτης (60’ Μπραχούσι), Παπαιωάννου (78΄Χάσα), Δημπάλης (85’ Μουστάκας), Καλοπήτας, Κούτσι, Καμμάς (72΄ Αμπελάς), Μπαμουσάϊ, Χαρίτος, Μπεννούρ

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments