Αρχική Αθλητικά νέα Τρίποντο στις Φάνες

Τρίποντο στις Φάνες

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Φανών ανάμεσα στον Ακουσίλαο και τον Δαμάγητο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας, οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με 1-0 και τους τρεις βαθμούς.

Στο παιχνίδι ξεκίνησαν καλύτερα οι γηπεδούχοι αλλά αυτό κράτησε για δεκαπέντε λεπτά, αφού οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να αλλάζει περιοχή. Ωστόσο ο Ακουσίλαος στο 14΄ με κεφαλιά του Σαρίκου σημάδεψε την συμβολή της δεξιάς δοκού και έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί.

Οι αντίπαλοι παρά τις προσπάθειες τους δεν είχαν καλές ενέργειες στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και φαινόταν πως η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ θα έπαιρνε και την νίκη. Το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 49΄ με κεφαλιά του Νίκου Ζερβού ενώ στο 72΄ και πάλι οι γηπεδούχοι σημάδεψαν τα δοκάρια με κεφαλιά του Μιχ. Κώστα που πέρασε στο ματς πριν τρία λεπτά. Μέχρι την λήξη του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και ο Δαμάγητος κέρδισε το παιχνίδι.

Διαιτησία Καραγιάννης-Γιανννούλης-Κουλουρίδης.

 ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Νομικός, Αρφαράς(59΄Θεοδοσίου), Κοκκάρης, Κώστας Μετ., Σαρίκος, Τζαβάρας(71΄Καραμολέγκος), Τσουβαλάς, Σέντης, Ατσίδης(69΄Κώστας Μιχ.), Σάββας(69΄Τσαλίκης), Παπακωνσταντίνου.

ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Αναγνώστου, Κριστόβ, Σαϊτης Αντ.(66΄Καρπαθάκης), Γρηγοριάδης Απ., Ζερβός Ν., Λενιού, Σαϊτης Χρ.(78΄Ζερβός Αλεξ.), Κυριαζάκος, Γρηγοριάδης Μιχ., Καβουκλής, Μπαγιολάρι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments