Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τρίποντο» παραμονής για τον Διαγόρα Β.!

«Τρίποντο» παραμονής για τον Διαγόρα Β.!

0
ippotes vati
Dodekanisos

Βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας πήρε ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος κατάφερε να κερδίσει έστω και δύσκολα, με 2 – 1 τους Ιππότες στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης, προφανώς συμβιβασμένη με τον επικείμενο υποβιβασμό, «κατέβηκε» με πολλούς παίκτες της εφηβικής ομάδας στην σύνθεση της. Αυτοί οι πιτσιρικάδες, έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, αγωνίστηκαν όσο μπορούσαν αλλά απέναντι στην εμπειρία των αντιπάλων τους δεν μπορούσαν να πετύχουν τίποτα καλύτερο. Ο Διαγόρας Βατίου κατάφερε να προηγηθεί με 2 – 0 πολύ νωρίς και να διώξει έτσι το άγχος, όμως οι νεαροί παίκτες των Ιπποτών δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και …ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με ένα πολύ όμορφο γκολ του Αλιάϊ πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε υπό καταρρακτώδη βροχή η οποία δυσκόλεψε πολύ τις κινήσεις των παικτών και των δυο αντιπάλων. Οι περισσότερες φάσεις άλλωστε έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Φάσεις και γκολ
Στο 10’, ο Μαυρομούστακος επιχείρησε ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής το οποίο απόκρουσε ο Ζωγράφος αλλά ο επερχόμενος Ξύπας με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 12’ ο Καπουράνι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 19’΄ο Μαυρομούστακος έκανε ωραίο εν κινήσει σουτ αλλά ο Ζωγράφος πραγματοποίησε και πάλι μια ωραία απόκρουση.
Στο 28’ ο Μοσχής ξεκίνησε μια κούρσα από την γραμμή του κέντρου, οι νεαροί των Ιπποτών δεν μπόρεσαν να τον αναχαιτίσουν και αφού προχώρησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0 – 2.
Στο 41’, ο Αλιάϊ με ένα πανέμορφο σουτ βολέ δυο – τρια μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» μειώνοντας σε 3 – 2. Ήταν το ομορφότερο γκολ του αγώνα.
Στο 44’ ο Κυρίτσης εκτέλεσε φάουλ και ο Αλιάϊ από την μικρή περιοχή με πλασέ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (άουτ).
Στο 75’ ο Ντόστι έκανε ένα ωραίο σουτ χωρίς όμως να βρει τον επιθυμητό στόχο (άουτ).
Στο 78’ ο Μοσχής έκανε ωραία σέντρα και ο Ξύπας έκανε την κεφαλιά – ψαράκι όμως η μπάλα κατέληξε και πάλι άουτ.
Στο 79’ ο Μαρίνος μπήκε μόνος του από αριστερά στην περιοχή αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Διαγόρα Βατίου.
Στο 88’ ο Έλληνας βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή αλλά μετά το σουτ που έκανε η μπάλα βρέθηκε …στο βουνό.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπαβασιλείου (Καλκαβούρας, Αχιολάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Σταμπόλης (78’ Έλληνας), Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Γκούτσι (52’ Νέγκας), Αναγνώστου (62’ Μαρκόπουλος), Ντούσκο, Αλιάϊ, Μαρίνος, Καπουράνι, Καραγιάννης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μπεκιάρης, Ζερβός, Πιτσουρδάκης, Ντόστι, Ζουρούδης (75’ Καψαλάκης), Καραγιάννης Κοσμάς, Μικκιού, Μοσχής, Μαυρομούστακος (85’ Καραγιάννης), Ξύπας (89’ Γιαννόπουλος), Ζωάννου

Βάγια Γαρμπίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments