Αρχική Αθλητικά νέα Τρίποντο για την Κύπρο

Τρίποντο για την Κύπρο

0
Dodekanisos

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα η ομάδα της Κύπρου, νίκησε με 5-2 την Αδελφοσύνη σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις ομάδες να αναζητούν το γρήγορο γκολ κάτι που το πέτυχε η Κύπρος στο 22΄ , όταν ο Τριαναταφυλλίδης έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Ροδίτης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 30΄ ο Ροδίτης έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τριαναταφυλίδης με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 42΄ ο Μιχ. Παπαδ΄’οπουλος δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Κενενούνη μέσα στην περιοχή και ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει, όμως ο διαιτητής δεν καταλόγισε το πέναλτι. Από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Ροδίτηςέβγαλε την μπαλιά στον Τριανταφυλλίδη που  πλάσαρε και έκανε το 3-0. Ο Τσιριγώτης στο 51΄ βρήκε τον Κ. Παπαδόπουλο που έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Μιχ. Παπαδόπουλος έκανε την πάσα στον Αϊντενίζ κι εκείνος με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-3. Στο  62΄ οι γηπεδούχοι με σουτ του Τριανταφυλλίδη πέτυχαν το 4-1 και στο 66΄το σουτ του Εμίρογλου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, νέο σουτ του ίδιου απέκρουσε ο Τύρελης. Από λάθος των φιλοξενούμενων στο 69΄,  ο Χατζημανώλης από θέση βολής πλάσαρε κι έκανε το 5-1. Η Αδελφοσύνη μείωσε σε 5-2 στο 86΄, όταν από διαγώνια πάσα του Κ. Παπαδόπουλου, ο Μιχ. Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία  Πατσιόπουλος-Στεφανάκης-Διακοφιλιππής.

ΚΥΠΡΟΣ: Τύρελης(79΄ Μάγκος), Κεχαγιόγλου, Σταματούλας, Κενενούνης, Μάχλης, Χατζημανώλης, Βασιλείου, Ροδίτης, Τριαναταφυλλίδης(64΄Αγγελίδης), Πρέτσι, Γουλόπουλος(50΄Τραγάκης).

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Σκαρπέτης, Λιούρας, Ζαράρης, Τοπάλ(80΄Ροζάκης), Ζαμαντάκης(63΄Εμίρογλου), Τσιριγώτης(77΄Λυκοπάντης), Καϊμαξής, Παπαδόπουλος Κ., Γουλίτας, Αϊντενίζ, Παπαδόπουλος Μιχ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments