Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τριπολίτης: “Να μην πάμε στο άλλο άκρο!”

Τριπολίτης: “Να μην πάμε στο άλλο άκρο!”

0
Dodekanisos

“Καλό είναι να κοιτάξουμε τις υποδομές, αλλά δεν μπορούν να ξεχάσουν και εμάς που παίρνουμε ένα χαρτζιλίκι από το ποδόσφαιρο”, είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι στον Διγενή Κοσκινού τη νέα χρονιά

Παρελθόν από την ομάδα του Διγενή Κοσκινού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αποτελεί ο Ίκαρος Τριπολίτης. Όπως όλα δείχνουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Είναι κάτι που τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο news12. Συγκεκριμένα, είπε τα ακόλουθα:
“Δεν θα μείνω στον Διγενή Κοσκινού. Δυστυχώς εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να παίξω τη νέα χρονιά στην Α’ Κατηγορία. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα αγωνιστώ εκτός μεγάλου απροόπτου στη Β’ Κατηγορία”.

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, τόνισε τα εξής:
“Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Οι περισσότερες ομάδες θα επηρεαστούν οικονομικά. Η άποψη μου όμως είναι ότι πάλι θα βρεθούν δυο – τρεις ομάδες που θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία με τα ίδια μπάτζετ. Οι υπόλοιπες θα επηρεαστούν κατά 60% τουλάχιστον”.

Ο έμπειρος παίκτης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Τα τελευταία χρόνια σίγουρα έχουν ξοδευτεί πολλά χρήματα στο τοπικό πρωτάθλημα. Είναι σωστό αυτά που λένε όλοι για τις υποδομές. Δεν μπορούμε να πάμε στο άλλο άκρο. Είναι καλό να δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά όμως δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει και εμάς που παίρνουμε ένα χαρτζιλίκι από το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να φεύγουμε από τη δουλειά μας, να αντιμετωπίζουμε τραυματισμούς, να ξοδεύουμε βενζίνη και να μην παίρνουμε τίποτα. Δεν γίνεται. Διάβασα πρόσφατα τη συνέντευξη του φίλου μου και συνάδελφου Παγκράτη. Όπως θα σεβαστούμε και εμείς τους παράγοντες αντιλαμβανόμενοι ότι οι εποχές είναι δύσκολες, να σεβαστούν και αυτοί εμάς”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments