Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Διαγόρα

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση προέβη λίγο πτιν απο το μάτς Κυπέλλου στη Νάξο η ΠΑΕ Διαγόρας. Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:
“Απέκτησε απο την Ηλιούπολη, τον Εμμάνουελ Ρόε Αντο ο οποίος είναι μεσοεπιθετικός, 24 χρόνων. Ο Αντο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία απο τη Liberty Prof και το 2019 μετακόμησε στην Βιζέλα της Πορτογαλίας. Στηχώρα μας ηρθε το 2021 για λογαριασμό του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ αγωνίσθηκε και με τα χρώματα του Απόλλωνα Πόντου όπου εμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.Απο κει τον πήρε η Ηλιούπολη πριν ο Διαγόρας τον εντάξει στο ρόστερ του.
-Παίκτης της ομάδας μας είναι ήδη ο Τάσος Σαπουντζής.Είναι 22 χρόνων παίζει στις θέσεις 8 και 10 και πήρε μέρος και στο μάτς του Κυπέλλου στη Νάξο.Ο Σαπουντζής πήγε απο τον Ολυμπιακό Β’ στον Πανσερραικό απ όπου τον απέκτησε ο Διαγόρας.
-Στα κυανέρυθρα ντύθηκε και ο 22χρονος Βασίλης Κατσουλίδης που ηρθε κι αυτός δανεικός απο τον Πανσερραικό.Αγωνίζεται σαν δεξιός οπισθοφύλακας ξεκινώντας την πορεία του την ποδοσφαιρική απο τον Αρη.Πήγε στην Κοζάνη,και στην συνέχεια στον Ολυμπιακό Β’ για να καταλήξει στον Πανσερραικό .
Η ΠΑΕ Διαγόρας τους καλωσορίζει στην κυανέρυθρη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments