Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τρελαίνει κόσμο ο Ιάλυσος, «διπλό» και στον Βόλο!

Τρελαίνει κόσμο ο Ιάλυσος, «διπλό» και στον Βόλο!

0
Dodekanisos

Αλώβητος και στο Βόλο έμεινε ο Ιάλυσος ο οποίος έκανε ένα ακόμα μεγάλο «διπλό» επικρατώντας στο «Πανθεσσαλικό» της Νίκης με 1 – 0! Σκόρερ ο Χατζησάββας στο 86΄ μετά από ένα παιχνίδι όπου οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν και πάλι σωστά …διαβασμένοι σε όλη την διάρκεια. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ στήθηκε έξυπνα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να «χτυπήσει» και πάλι με τις αντεπιθέσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη Βόλου μπήκε φουριόζα και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησε μάλιστα τις προϋποθέσεις, για να σκοράρει χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Ιάλυσος κατάφερε να ισορροπήσει και μάλιστα από τα μισά του ημιχρόνου και μετά κατόρθωσε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Προς το τέλος είχε και αυτός τη δική του πολύ καλή ευκαιρία (κλασική), για να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, ωστόσο σύντομα ο Ιάλυσος και πάλι κέρδισε κάποια μέτρα βγαίνοντας μπροστά με αντεπιθέσεις.

Στο 6’ ο Γκαρσία έκανε μια ωραία σέντρα και ο Τζοβάρας πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 30’ ο Μαστραντωνάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Περιστερίδης απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 38’ μετά από γύρισμα του Μαστραντωνάκη, ο Παπαδόπουλος έκανε σουτ μέσα από την μικρή περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Τεράστια ευκαιρία για τον Ιάλυσο που «ακούμπησε» το γκολ.
Στο 47’ ο Ροχάνο πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Ανδρούτσος έπεσε στη γωνία του και απόκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του ο Αλιατίδης έκανε νέα κεφαλιά αλλά ο Ανδρούτσος και πάλι κατάφερε να αποκρούσει.
Στο 86’ ο Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Χατζησάββας με κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας έκανε το 0 – 1.
Στο 92’ ο Κρούθ έκανε το πλασέ αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από τον Καντούτση.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάμπρου (Εύβοια) και «βοηθοί» του ήταν οι Καλύβας (Φθιώτιδα) και Δελής (Βοιωτία).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΝΙΚΗ: Περιστερίδης, Αλιατίδης (72’ Σαλαμούρας), Μπαλάφας, Αργύρης, Μπόσιο, Κρουθ, Μέτσε (46’ Μπιτσάκος), Ντομίνγκεζ (61΄Γκονζάλεζ), Τζοβάρας (51’ λ.τ. Πολίμος), Γκαρσία, ΡοχάνοΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Καρπαθάκης, Γκέζος, Τερζίου, Σκεντεράι, Ρούσσος, Μανιώτης, Μαστραντωνάκης (69’ Ρεκλείτης, 84’ Καντούτσης), Παπαδόπουλος, Γιώργου (79’ Παπουτσογιαννόπουλος), Σταθόπουλος (69’ Χατζησάββας)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments