Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Τους βλέπουν αφ’ υψηλού

Τους βλέπουν αφ’ υψηλού

0
fasi
Dodekanisos
Ήταν ένα ομολογουμένως δύσκολο τρίποντο για την ομάδα της Αθλέτικο/ Αγ. Λουκάς σε ένα γήπεδο ξερό που δεν βοήθησε τους παίχτες του Γιώργου Μπακίρη να βρουν εύκολα τα πατήματα τους στο αγωνιστικό χώρο , με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να μην μπορούν να αναπτυχθούν και να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Οι Δαματρενοί δείχνοντας σημάδια καλοδουλεμένης ομάδας είχαν το πάνω χέρι στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα και όσο κυλούσε η ώρα γινονταν όλο και πιο απειλητικοί , χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να προηγηθούν και να πάνε στα αποδυτήρια με λιγότερο άγχος. Στην επανάληψη το σκηνικό γύρισε τούμπα με τους φιλοξενούμενους να “ξεκλειδώνουν” την άμυνα των “ερυθρολευκων” και να ανοίγουν το σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού οι Δαματρενοί είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του αγώνα αλλά ήταν άτυχοι καθώς βρήκαν σε καλή μέρα τον Ζιάκα που δεν άφησε τίποτα να περάσει τα δίχτυα του. Με αυτή τη νίκη η Αθλέτικο/ Αγ. Λουκάς διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Φάσεις /γκολ

20′ Ο Θεουλάκης Π. μπήκε μέσα στην περιοχή και πριν προλάβει να σουτάρει έδειωξε προσωρινά ο Ζιάκας. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα πέρασε και πάλι στον Θεουλάκη που σούταρε από πλάγια θέση στέλνοντας την πάνω από τα δοκάρια.
23′ Στην αγκαλιά του Ζιάκα κατέληξε το φάουλ που κέρδισε ο Γιαννακάκης και εκτέλεσε ο Πηδιάκης.
28′ Ο Ζιάκας για ακόμα μια φορά κράτησε ανέπαφη την εστία του αποκρούοντας το φάουλ που κέρδισε ο Γιαννακάκης και εκτέλεσε ο Σαλπιγγίδης.
37′ Ο Μαχμουτάι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ζιάκα, αλλά από την μεταξύ τους κόντρα δεν ευνοήθηκε κανείς με την μπάλα να περνάει άουτ.
49′ Ο Ζιάκας απόκρουσε ασταθώς το σουτ- φωτοβολίδα του Καρναβά, και στην επαναφορά ο Σαλπιγγίδης από κοντά δε μπόρεσε να νικήσει τον Ζιάκα που απόκρουσε ενστικτοδώς.
55′ Ο Μανέττας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κανέλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.
72′ Ο Φιλίππου τροφοδότησε τον Μανέττα που έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με την μπάλα να περνάει πάνω από τον τερματοφύλακα και να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
81′ Ο Μαχμουτάι σούταρε από το ύψος της περιοχής , ο Ζιάκας βγήκε να αποκορύσει αλλά δεν την βρήκε με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει ξυστά από το δεξί δοκάρι.
88′ Ο Κανέλος έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Μπάλλα έκανε την προβολή,απόκρουσε ο Μάτσης και στην επαναφορά ο Πάσχος με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
90+2′ Ο Ζιάκας έπεσε στη σωστή πλευρά και απόκρουσε το φάουλ του Κανάκη λίγο έξω από την περιοχή.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μαχμουτάι, Θεουλάκης Π. , Καρναβάς και από τους φιλοξενούμενους οι Ζιάκας, Μπάλλα και Νικολής.

Καλή η διαιτησία του Καραγιάννη με εξαίρεση τη φάση της κίτρινης κάρτας στον τερματοφύλακα Ζιάκα προφανώς για καθυστέρηση, με το φάουλ να εκτελείται έξω από την περιοχή. Καλοί οι βοηθοί Τάσης και Ροδίτης.

Δήμητρα Δ: Μάτσης, Γιαννακάκης, Τσακίρης, Τσέλιου(74′ Χούλης), Κανάκης, Θεουλάκης Π., Σαλπιγγίδης(86′ Σμαραγδής), Πηδιάκης, Μαχμουτάι, Καρναβάς, Αρκουλής(63′ Φρούμπης).

Αγ. Λουκάς: Ζιάκας, Μπάλλα, Καλογήρου, Φιλίππου, Χατζαντώνης, Μανέττας(84′ Πάσχος), Κανέλος, Στεργαλάς, Σπανός Σ.(69′ Τάουλας), Σπανός Μ.(90′ Σαλπέας), Νικολής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments